Verbind je met ons

HomeVoetbal

Weet Noord-Macedonië voor de derde keer op rij te scoren tegen de sterke verdedigers van Italië?

Italië-Duitsland

De plaatsjes voor het WK van 2022 in Qatar worden stilaan allemaal verdeeld. Voor de Europese teams zijn er nog drie tickets over. Italië is een land dat nog niet zeker is van zijn deelname.

Donderdagavond om 20h45 ontvangen ze Noord-Macedonië in de halve finale van de kwalificatie play-offs voor het WK. Wie wint, speelt nog een finale tegen Portugal of Turkije.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op dit duel vind je hieronder.

Minder efficiënt.

Na hun triomf op het EK gaat het minder met de nationale ploeg van Italië. In vijf van hun zeven wedstrijden na het Europees kampioenschap wisten ze niet meer dan twee goals te scoren.

De ploeg van Roberto Mancini kon in twee wedstrijden zelfs geen enkel doelpunt maken.

Tegen een Noord-Macedonië dat maar vijf doelpunten slikte in zijn laatste zes wedstrijden, wordt het geen eenvoudige opgave om trefzeker te zijn.

Daarbovenop komt nog eens de afwezigheid van aanvaller Federico Chiesa. Voor ons is het duidelijk dat dit Italië moeite zal hebben om te scoren tegen een goed verdedigend blok.

Italië scoort maximaal 2 goals (notering van 1.71)

 

Niet onklopbaar.

Zoals eerder aangekaart is Italië zijn goede vorm van de zomer helemaal kwijt en dat vertaalt zich ook in het aantal tegendoelpunten.

In de laatste zeven wedstrijden kreeg de Europese kampioen vijf goals om de oren en hielden ze maar drie keer de nul.

Op het hele EK daarentegen moest Gianluigi Donnarumma zich maar vier keer omdraaien. Bovendien mist de Azzurri Leonardo Bonucci en scoorde Noord-Macedonië veertien doelpunten in hun laatste zes wedstrijden.

Ook het verleden spreekt niet in het voordeel van de Italianen, want in de twee onderlinge confrontaties waren de Macedoniërs driemaal trefzeker.

Italië kan de nul niet houden tegen Noord-Macedonië (notering van 2.40)

 

Must See

More in Voetbal