Verbind je met ons

HomeVoetbal

Doet Brazilië de WK-kansen van Chili nog wat meer slinken?

Brazilië Servië betting tips betfirst

Veel landen hebben ondertussen al enkele maanden zekerheid wat deelname aan het WK in Qatar betreft. Maar de komende weken komen we eindelijk te weten welke landen we zullen moeten missen.

Vooral in Zuid-Amerika is de strijd bijzonder spannend. Chili staat namelijk op het punt om de Wereldbeker te mislopen.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze match vind je hieronder.

Stevig blok.

Scoren tegen het grote Brazilië? Neen, dat is de laatste jaren helemaal niet gemakkelijk.

De Brazilianen beschikken met Marquinhos en Thiago Silva nog steeds over een stevig en ervaren centraal duo achterin. En met Alisson als sluitstuk kunnen zeker ook niet klagen.

Dat zien we ook meteen aan de statistieken: de Goddelijke Kanaries slikten in vijftien wedstrijden amper vijf doelpunten. Enkel Argentinië komt in de buurt.

Daar komt nog eens bij dat Chili in deze WK-kwalificatiecampagne heel erg moeilijk scoort. De Chilenen troffen slechts 17 keer raak in zestien duels.

Een clean sheet zit er dus zeker aan te komen, want Chili kon al sinds 2015 niet meer scoren tegen Brazilië.

Brazilië houdt de nul (notering van 1.86)

 

Neymar= zekerheidje.

Er is de afgelopen maanden en jaren bijzonder veel gepalaverd over Neymar Junior.

De Braziliaan lijkt tegenwoordig meer een popster dan voetballer, maar één ding moet je hem wel geven: hij presteert bijna áltijd voor zijn land.

In 116 interlands vond hij al 70 keer de weg naar de netten en daarmee doet hij beter dan enkele grote legendes als Ronaldo, Ronaldinho en Romario.

Ook in de huidige campagne is de wispelturige aanvaller van PSG dé gangmaker: zeven doelpunten en acht assists. Niemand uit de selectie die ook maar enigszins in de buurt komt.

Tegen Chili doet hij daar sowieso graag ééntje bij, want hij heeft nog maar acht treffers nodig om de all-time Braziliaans topschutter Pelé in te halen.

Neymar scoort (notering van 2.15)

 

Must See

More in Voetbal