HomeVoetbal

Leidt Diogo Jota Portugal naar de finale van de WK play-offs?

Tsjechië-Portugal betting tips betfirst

Deze week wordt het clubvoetbal vervangen door interlands. De meesten spelen oefenwedstrijden, maar sommige landen zoals Portugal moeten flink aan de bak.

Donderdagavond om 20h45 spelen de Portugezen hun play-off kwalificatiewedstrijd voor het WK tegen Turkije. Wie wint moet nadien nog een finale spelen tegen Italië of Macedonië.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze WK play-off vind je hieronder.

De klasse van Portugal.

Als je kijkt naar de selectie van Portugal dan zou het Turkije van coach Stefan Kuntz geen probleem mogen zijn.

Met spelers zoals Cristiano Ronaldo, Diogo Jota, Bruno Fernandes, Bernardo Silva… moet Portugal altijd aanwezig zijn op het WK. Daarvoor moeten ze eerst voorbij Turkije zien te geraken.

Om zich niet te laten verrassen zullen de Portugezen allicht snel het verschil willen maken door nog voor de rust te scoren.

Turkije heeft na een belabberd EK moeite om te presteren tegen topploegen. Ze gingen kansloos onderuit tegen Nederland (6-1) en de wedstrijd tegen Noorwegen eindigde op 1-1.

Het wordt een wedstrijd met veel inzet waarbij wij niet meteen een verrassing verwachten.

Zoals in drie van zijn laatste vijf wedstrijden wil Portugal voor de rust al voorstaan om zo de wedstrijd uit te spelen in de tweede helft.

Portugal staat voor bij de rust en wint de wedstrijd (notering van 2.05)

Doorgaan op zijn elan.

Diogo Jota verkeert dit seizoen in bloedvorm. Dat bewijst hij niet alleen bij Liverpool, maar ook tijdens wedstrijden voor zijn eigen land.

Afgelopen weekend was hij weer belangrijk voor ‘The Reds’ met het winnende doelpunt. Dat was al de negentiende goal in alle competities voor de ex-speler van Wolverhampton.

Ook bij de nationale ploeg van Portugal was hij in 2021 goed voor vijf doelpunten. Bij de Portugezen speelt hij op linksbuiten zodat hij naar binnen kan komen en afwerken met zijn rechter.

Net zoals de treffers van Cristiano Ronaldo zullen de Portugezen het aanvallend geweld van de vleugelaanvaller goed kunnen gebruiken.

Het is dan ook niet onwaarschijnlijk dat Diogo Jota het doel weet te vinden tegen de Turken.

Diogo Jota is trefzeker voor Portugal (notering van 2.65)