Verbind je met ons

HomeEredivisie

Houdt AZ ook tegen Ajax de nul of worden de Amsterdammers officieus kampioen?

Ajax kan zondagmiddag tegen AZ officieus landskampioen worden. Als de Amsterdammers in eigen huis winnen van de Alkmaarders, is prolongatie van de landstitel voor 99,9% een feit, aangezien het doelsaldo van Ajax veel beter is dan dat van de concurrentie. Alles wat je moet weten over dit duel, lees je hier bij betFIRST.

Ajax en AZ stonden in het verleden 85 keer tegenover elkaar in de Eredivisie. Ajax boekte 55 zeges op de club uit Alkmaar. Zeventien ontmoetingen eindigde in een gelijkspel. AZ won slechts dertien keer van Ajax.

Sterke reeks Ajax

Ajax is de laatste jaren heer en meester in eigen huis tegen AZ. De Amsterdammers wonnen vier van de laatste vijf wedstrijden in de Johan Cruijff Arena. Boekt de ploeg van Erik ten Hag een overwinning op AZ?

Bekijk de noteringen hier:

Ajax wint van AZ (notering van 1.52)

Scoort Ajax wederom één keer?

Terwijl Ajax in de eerste seizoenshelft gemiddeld drie doelpunten per wedstrijd maakte, komen de Amsterdammers de laatste tijd moeilijk tot scoren. De ploeg van Erik ten Hag maakte in vier van de laatste vijf wedstrijden steeds maar één doelpunt, waaronder in de beide Europa League-confrontaties met AS Roma. Scoort Ajax één keer tegen AZ?

Bekijk de noteringen hier:

Ajax scoort één keer tegen AZ (notering van 3.40)

Clean sheet

AZ is bezig aan een goede reeks. De Alkmaarders wonnen de laatste vier duels namelijk allemaal. Bovendien kreeg doelman Marco Bizot in drie van de vier wedstrijden geen enkel tegendoelpunt te verwerken. Houdt AZ de nul tegen Ajax?

Bekijk de noteringen hier:

AZ houdt de nul tegen Ajax (notering van 7.00)

Must See

More in Eredivisie