Verbind je met ons

HomeVoetbal

Hoeveel keer zullen Lukaku & co scoren tegen Hellas Verona?

In de Serie A mogen we zondagnamiddag om 15u00 nog eens genieten van de kunsten van Romelu Lukaku. De Belg in vorm scoort in Italië aan de lopende band. Wat kan hij tegen Hellas Verona, dat momenteel op een tiende plek staat ? Alles wat je moet weten over deze ontmoeting en de meest interessante noteringen lees je hieronder bij betFIRST!

Big Rom

Romelu Lukaku zit momenteel in de vorm van zijn leven. De stap naar de Italiaanse competitie zetten was duidelijk de juiste voor de Belgische topschutter, dat bewijzen zijn statistieken. Kan Lukaku er ook tegen Hellas Verona een paar in het netje leggen? Wij denken alvast van wel!

Lukaku scoort minstens één doelpunt (notering van 1.76)

TEKST GAAT VERDER ONDER DE FOTO


Spitsenduo

Naast Romelu Lukaku hebben ze er bij Inter Milan nog zo eentje rondlopen die vlotjes de weg naar doel vindt. Lautaro Martinez zit ondertussen ook al aan vijftien stuks en de Argentijn deelde ook al acht assists uit, voornamelijk naar zijn spitsbroer Lukaku. De twee zijn ongelofelijk compatibel en zorgen dan ook voor het nodige aantal goals. Tegen Hellas Verona, dat momenteel op een tiende plaats in de Serie A staat, zouden deze twee heren er toch enkele moeten kunnen scoren!

Inter scoort als team meer dan 2.5 doelpunten (notering van 2.40)

Overklast

Inter en Verona speelden in hun geschiedenis al twintig keer tegen elkaar en daarvan won Verona er… nul. Met Inter op een eerste plaats in de competitie en Hellas Verona op een tiende stek, mag het duidelijk zijn dat Lukaku en co een paar maten sterker zijn. Het lijkt dus niet onlogisch dat Inter hen dan ook helemaal zal overklassen.

Inter staat te winnen aan de rust en Inter wint de wedstrijd (notering van 1.90)

Must See

More in Voetbal