Verbind je met ons

HomeVoetbal

Wolfsburg – Dortmund: Haaland & co worden pas wakker in de tweede helft

Zaterdagnamiddag krijgen we in de Bundesliga alvast een interessante wedstrijd voorgeschoteld. Wolfsburg en Borussia Dortmund nemen het namelijk om 15u30 tegen elkaar op. Alles wat je moet weten over deze ontmoeting en de meest interessante noteringen lees je hieronder bij betFIRST!

Garantie op doelpunten

Wolfsburg tegen Borussia Dortmund, dat is ook een beetje Wout Weghorst tegen Erling Braut Håland. Beiden heren weten namelijk steeds vlotjes de weg naar doel te vinden en zijn verantwoordelijk voor het overgrote aandeel doelpunten bij hun club. Weghorst zit ondertussen aan twintig treffers. Håland doet zelfs nog net een tikkeltje beter met 23 doelpunten.

Beide teams scoren minstens één doelpunt (notering van 1.58)

Erling Braut Håland scoort minstens één doelpunt (notering van 1.68)

Wout Weghorst scoort minstens één doelpunt (notering van 2.40)


De tweede helft

Borussia Dortmund scoort opvallend veel in de tweede helft. Slechts zeventien keer scoorden ze voor de rust en maar liefst 47 keer viel er een doelpunt in de tweede helft. Het mag duidelijk zijn dat Borussia Dortmund altijd veel beter de tweede keer uit de kleedkamer komt.

In de tweede helft vallen het meest aantal doelpunten (notering van 1.95)

Gelijkspel aan de rust en Dortmund wint de tweede helft (notering van 5.57)


16/05/15

Dat is de datum waarop Wolfsburg voor de laatste keer won tegen Borussia Dortmund. Dat is ondertussen al dertien wedstrijden geleden. Slechts één keer konden ze een punt uit de brand slepen. De overige elf wedstrijden trok Dortmund dus telkens aan het langste einde. Als we de geschiedenis mogen geloven, lijkt Borussia Dortmund alvast heel wat kans op de drie punten te maken.

Borussia Dortmund wint de wedstrijd van Wolfsburg (notering van 2.15)

Must See

More in Voetbal