Verbind je met ons

HomeInternationaal

Cruciale WK-kwalificatiewedstrijd; Haalt Oranje ook tegen Noorwegen in eigen huis uit?

Nederland had het WK-ticket tegen Montenegro al voor het grijpen, want bij een 0-2 voorsprong in de 80e minuut leek er niets aan de hand. Toch incasseerde de ploeg van Louis van Gaal nog twee tegentreffers en daarom moet het dinsdag vol aan de bak tegen Noorwegen. De winnaar plaatst zich voor het WK in Qatar.. een rechtstreeks duel om een ticket dus.

Online weddenschappen afsluiten? Alles wat je moet weten over deze ontmoeting en de meest interessante noteringen lees je hieronder bij betFIRST!

Staat Memphis Depay weer op?

Hoewel Oranje het zelf in Montenegro enorm verprutste, was er één speler die er opnieuw bovenuit stak: Memphis Depay. Hij scoorde twee keer en staat nu op negen goals in zijn laatste vijf interlands. Inmiddels staat hij vierde op de ranglijst van topscorers aller tijden van Oranje. Alleen Robin van Persie, Klaas-Jan Huntelaar en Patrick Kluivert scoorden vaker dan Depay. Is het tegen Noorwegen weer raak?

Memphis Depay scoort opnieuw (notering van 2.35)

 

Maakt Oranje in eigen huis wel indruk?

Hoewel Oranje in de laatste drie uitduels totaal geen indruk maakte, gaat het thuis een stuk beter. Achtereenvolgens werden Montenegro (4-0), Turkije (6-1) en Gibraltar (6-0) met grote cijfers verslagen. Draait de Nederlandse machine tegen Noorwegen weer op volle toeren?

Oranje scoort minimaal drie keer (notering van 1.95)

Must See

More in Internationaal