Verbind je met ons

HomeInternationaal

WK-voorbeschouwing: Loodst Messi zijn Argentinië makkelijk door poule C?

Argentinië Kroatië WK betfirst betting tips

Poule C is een groep waarnaar de mensen misschien nog wel het meeste uitkijken. Dat zal dan niet per se om de landenteams zijn, maar wel om één speler in het bijzonder: Lionel Messi.

Maar weet de aanvoerder van Argentinië met zijn team ook vlot door te stoten in een groep met Saudi-Arabië, Mexico en Polen?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST!

Uithangbord

Wie Polen zegt, zegt Robert Lewandowski. Al jaar en dag is de 34-jarige spits het speerpunt van de ‘Biało-czerwoni’.

Ook dit eindtoernooi wordt er weer gekeken naar de topschutter van FC Barcelona. Niet alleen de fans, maar ook de tegenstanders beseffen hoe levensbelangrijk hij is voor het nationaal elftal.

Hij zal dan ook extra in de gaten gehouden worden door de verdedigers van de opponenten.

Met Piotr Zielinski achter hem en Arkadiusz Milik en Krzysztof Piatek naast hem heeft hij meer dan genoeg aanvoer.

Hoewel het absoluut niet gemakkelijk zal zijn voor Robert Lewandowski voorzien wij toch niet al te veel moeilijkheden voor de Pool om minstens twee doelpunten te maken.

Robert Lewandowski is minstens tweemaal trefzeker (notering van 1.95)

 

Sterker dan nummer 13?

Op papier lijkt Argentinië natuurlijk de gedoodverfde kandidaat voor de groepswinst in poule C. Maar welk land stoot als tweede door?

Dat Saudi-Arabië een rol kan spelen in deze poule lijkt voor ons een redelijk onwaarschijnlijk. Het zullen eerder Polen en Mexico zijn die onderling strijden voor de tweede plaats.

In onze voorspelling achten wij de kans groter dat Polen doorstoot ten koste van Mexico. Hoewel de prestaties van de Europeanen de laatste maanden wat tegenvielen, verwachten wij veel van hen.

Onder leiding van Robert Lewandowski kunnen zij zeker gevaarlijk zijn. Heel veel zal afhangen van hun eerste wedstrijd. Dat is meteen een duel met het nummer dertien op de wereldranglijst, Mexico.

De eerste wedstrijd is dus meteen onwaarschijnlijk belangrijk voor beide landenteams. Een heerlijke pot op speeldag 1 dus!

Polen overleeft de groepsfase (notering van 2.20)

 

Laatste kunstje van ‘De Vlo’?

Naast Brazilië is Argentinië de twee absolute topfavoriet voor dit 22ste WK.

Argentinië mocht zich in het verleden al twee keer het beste voetballand ter wereld noemen, maar nog nooit behoorde Lionel Messi tot die winnende selectie.

De kans dat het nu wel raak is voor een van ’s werelds beste voetballers is bijzonder groot. De groepsfase zou in ieder geval een koud kunstje moeten zijn voor de Zuid-Amerikanen.

Een geweldige Argentijnse ploeg die in elke linie beschikt over wereldsterren zou vrij eenvoudig groepswinnaar moeten worden in poule C.

Wij voorzien dan ook drie overwinningen en de daar bijhorende groepswinst voor Messi en co.

Argentinië pakt 9 punten in de groepsfase (notering van 3.40)

Must See

More in Internationaal