Verbind je met ons

HomeInternationaal

Weet Denemarken voor de tweede keer te winnen van Frankrijk in de Nations League?

Frankrijk Australië WK betting tips betfirst

Zondagavond spelen Denemarken en Frankrijk hun laatste wedstrijd voor de start van het Wereldkampioenschap in Qatar.

Om 20.45u treffen ze elkaar in de zesde en laatste groepswedstrijd van de Nations League. De match vindt plaats in de thuisbasis van FC Kopenhagen.

Neemt Denemarken voor de tweede keer de maat van Frankrijk in de Nations League?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze Denemarken-Frankrijk vind je hieronder.

Voor de tweede keer?

Voor beide landen is dit hun generale repetitie voor het Wereldkampioenschap. Dit is het moment om met een goed gevoel naar Qatar te trekken.

Eerder pakte Denemarken al de drie punten in en tegen Frankrijk. Nadien wisten de Fransen slechts eenmaal te winnen in de Nations League.

Als de Denen zich nog willen plaatsen voor de Final Four dan moeten ze zelf winnen en ook hopen op puntenverlies van Kroatië.

De uitreputatie van ‘Les Bleus’ in deze Nations League is niet geweldig. In twee uitwedstrijden haalden de troepen van Deschamps slechts twee punten.

Een uitgelezen kans voor Denemarken om zes op zes te pakken tegen Frankrijk in de Nations League.

Droogstand in 1e helft

De Fransen hebben er niet hun beste Nations League opzitten. Slechts één overwinning en twee gelijke spelen uit vijf wedstrijden is te weinig voor de regerende Wereldkampioen.

In hun vijf voorgaande partijen wisten Kylian Mbappé en co niet te scoren in de eerste helft. Of hen dat wel gaat lukken tegen de Denen is nog maar de vraag.

Doelman Kasper Schmeichel moest zich nog maar viermaal omdraaien en dat was telkens in de tweede helft.

Het lijkt ons dan ook niet verrassend dat Frankrijk geen doelpunt weet te scoren in de eerste helft.

Must See

More in Internationaal