Verbind je met ons

HomeBF Nieuws

Wat kan Kevin De Bruyne brengen tegen Borussia Mönchengladbach?

Manchester City staat al met een half been in de de achtste finales van de Champions League. Als de Citizens helemaal zeker willen zijn van hun plaats, dan moeten ze dinsdagavond om 20u45 thuis Borussia Mönchengladbach afstoppen. De Duitsers moeten al minstens twee doelpunten maken om verlengingen of penalty’s af te dwingen en dat wordt allesbehalve een makkelijke klus. Alles wat je moet weten over deze wedstrijd, lees je hier bij betFIRST.

KDB is altijd gevaarlijk in de Champions League

Als je Kevin De Bruyne in je ploeg hebt, mag je er bijna zeker van zijn dat hij voor doelgevaar zorgt. KDB kan heel wat indrukwekkende statistieken voorleggen, zo ook in de Champions League. In 44 wedstrijden in het kampioenenbal scoorde De Bruyne zeven keer en deelde hij maar liefst vijftien assists uit. Nu Manchester City met een comfortabele 0-2 voorsprong begint tegen Borussia Mönchengladbach heeft De Bruyne alle vrijheid om zijn kunstjes nog eens te laten zien.

Noteringen doelpunt Kevin De Bruyne:

Eerste doelpunt = 7.50

Laatste doelpunt = 7.50

Ieder moment = 3.50

Valt City nog te stoppen?

Borussia Mönchengladbach had in de heenwedstrijd geen verhaal tegen Manchester City, dat haar zegeteller al op 19 overwinningen op een rij zette met hun overwinning. Borussia Mönchengladbach moet al een 0-2 achterstand gaan ophalen tegen een uitstekend draaiend Man City. Dat wordt alles behalve een makkelijke klus, zo niet een onmogelijke klus.

Noteringen overwinning Manchester City:

Overwinning City = 1.28

Krijgen we veel goals te zien?

Manchester City is nu niet bepaald een ploeg die meteen de bus gaat parkeren. En Borussia Mönchengladbach, die moeten nu eenmaal iets gaan proberen, willen ze nog een kans maken op de overwinning én om door te stoten naar de 1/8e finales. Hopelijk zorgt dit scenario ervoor dat we heel wat doelpunten te zien zullen krijgen!

Noteringen Totaal aantal doelpunten / Beiden ploegen scoren

+ 2.5 goals = 1.57

+ 3.5 goals = 2.40

Beiden ploegen scoren = 2.15

Must See

More in BF Nieuws