Verbind je met ons

HomeBetting Academy

betFIRST speler wint 24.370 euro in Aalst

Een gelukkige inwoner van Aalst is de week ongetwijfeld met een grote glimlach gestart. Zijn systeem weddenschap op 13 voetbalwedstrijden, geplaatst bij tabakszaak Huis de Wolf in Aalst, had een potentiële totaalwinst van € 90.428, maar bracht desalniettemin € 24.379 op.

De winnaar wist ogenschijnlijk wat hij deed. Zo zette hij onder andere in op OH Leuven dat als outsider met 1-3 won van Jupiler Pro League koploper Royale Union SG. Alleen een zogeheten Dubbele Kans op Jong AZ Alkmaar gooide roet in het eten, omdat FC Eindhoven de wedstrijd met 1-0 won.

Een system weddenschap is een type weddenschap waarbij slechts enkele selecties gewonnen moeten worden om te winnen. Hoewel deze grote bedragen ver van onmogelijk zijn komen deze niet dagelijks voor.

Alexis Murphy, CEO van betFIRST zegt “het is geweldig om dromen zoals deze uit te zien komen. Hij was erg dichtbij om € 90.000 te winnen, maar deze winst met een inzet van slechts € 6 tegen een notering van 4.000 tegen 1 is allesbehalve een slechte investering.’’ De eigenaar van Huis de Wolf waar de weddenschap werd geplaatst noemt het een ”mooi eindejaarsgeschenk’’.

Must See

More in Betting Academy