Verbind je met ons

HomeBF Nieuws

Nu bij betFIRST: log in of verifieer je account met itsme®️

Nu bij betFIRST log in of verifieer je account met itsme®️

beFIRST is de eerste bookmaker in België die itsme® gebruikt voor zowel login, registratie als verificatie! Waarom voor itsme® kiezen? Wij geven je een duidelijk overzicht van alle voordelen die de app met zich meebrengt!

Wat is itsme®?

Met de itsme® app kan je online je identiteit aantonen. Het is dé manier om op een makkelijke, snelle en vooral veilige manier je betFIRST-account aan te maken en te verifiëren.

Hoe registreer en verifieer ik mijn account met itsme®?

Wie itsme® voor het eerst gebruikt, moet de app koppelen aan zijn bankkaart of eID. Vanaf dat moment werkt de de app als een twee stappen authenticatie.

Bij het registreren op betFIRST moet je op het itsme®-logo klikken. Dan kan je daar je gsm-nummer ingeven. Vervolgens krijg je op je telefoon een melding welke gegevens betFIRST over je opvraagt.

Vanaf dan volstaat het om te bevestigen met je pincode of touch ID. Na het volgen van deze stappen kan je beginnen met spelen bij betFIRST en is je account meteen geverifieerd.

Waarom zou ik kiezen voor een snelle registratie en verificatie met itsme®?

itsme® is veilig, makkelijk in gebruik en respecteert de privacy van je data. Ook de Belgische kansspelcommissie is een voorstander van het gebruik.

itsme® legt namelijk een rechtstreekse link met het rijksregister en daardoor ben je als speler optimaal beschermd.

Via itsme® moet je ook niet langer documenten zoals bijvoorbeeld een foto van je id uploaden. De verificatie met de app volstaat.

 

Wil je heel snel een account aanmaken? Dan ben je bij betFIRST aan het juiste adres!

Must See

More in BF Nieuws