Verbind je met ons

HomeBetting Academy

Speler wint met inzet van amper 2 euro ruim 81.000 euro, maar dat had veel meer kunnen zijn…

De big winner van de week won dit weekend bij betFIRST met twee euro inzet het ongelooflijke bedrag van ruim 81.000 euro, proficiat!

Eén van onze spelers kon afgelopen weekend zijn geluk niet op! Hij won namelijk met slechts twee euro inzet het ongelooflijke bedrag van ruim 81.000 euro! Het winnende ticket werd gespeeld  bij betFiRST Vennes, een wedkantoor in het Luikse.

Toch zal de speler in kwestie nog enigszins balen… Hij voorspelde namelijk 43 wedstrijden goed, maar besloot na 38 duels om zijn weddenschap uit te cashen. Hierdoor won hij niet 268.134,26 euro maar 81.554,94 euro. Nog altijd enorm veel geld binnen het wereldje van de sportweddenschappen.

De speler in kwestie ging voor elk van de 43 wedstrijden (enkel bij betFIRST kan je in retail zoveel selecties toevoegen aan je combiweddenschap) op zijn betting slip voor dezelfde markt: één bepaald team wint minstens één helft. Op het moment van zijn cash out moest hij enkel nog op een positief resultaat van Galatasaray, PAOK Saloniki, Marseille en  Lyngby BK wachten.

De man in kwestie nam, begrijpelijkerwijs, geen risico en stelde zijn ruim 81.000 euro veilig. Maar wonder boven wonder wonnen ook die specifieke teams elk een helft. Zonder cash out was de speler dus in één slag zo’n 270.000 euro rijker geweest.

Maar spijt heeft hij niet: “Dit was al een bijzondere prestatie. Ik had nog nooit zoveel wedstrijden op een selectie juist dus dan moet ik ook tevreden zijn met die € 81.000. Dit is sowieso een enorm bedrag. Ik was wel een beetje chagrijnig na het zien van de resultaten van de resterende wedstrijden, maar dat is per slot van rekening het spel”.

Must See

More in Betting Academy