Verbind je met ons

HomeBetting Academy

Big winner wint met vijf euro inzet ruim 155.000 euro!

Big winner wint met vijf euro inzet ruim 155.000 euro bij betFIRST

Eén van onze spelers kon afgelopen weekend zijn geluk niet op! Hij won namelijk met vijf euro inzet het ongelooflijke bedrag van ruim 155.000 euro! Het winnende ticket werd gespeeld in Bastogne bij een verkooppunt van Night&Day, één van onze trouwste retail partners.

Dit kreeg hij voor elkaar door uitsluitend in te zetten dat er niet door beide ploegen in een wedstrijd werd gescoord. De speler in kwestie zette louter op de lagere voetbaldivisies in en dus niet zonder succes, want al zijn twaalf voorspellingen waren goed. Een ongekende winst binnen het wereldje van de sportweddenschappen. Gefeliciteerd!

Ook onze CEO Alexis Murphy kan enkel zijn appreciatie tonen na zo’n winnende bet: “Deze speler hoopte overduidelijk op een patroon: beide teams mochten niet scoren (lacht). Het zijn een paar gekke weken geweest in onze verkooppunten met veel grote winnaars. Maar deze is echt wel speciaal, de tweede grootste winnaar die we ooit bij betFIRST hebben gehad. Je kan zeggen dat het een klap is voor de business, maar er gaat niets boven het gevoel te weten dat je iemands leven op een positieve manier voorgoed hebt veranderd.”

Onze winnaar zelf was uiteraard zielsgelukkig na zijn monsterwinst: “Ik volg de wedstrijden op mijn ticketje zelden. Ik speel op instinct en wacht dan op de verrassing bij de automaat. En deze keer was het een gigantische verrassing. Je moet in je kansen geloven, iedereen kan winnen zoals ik deed.”

“Wat ik met dit geld ga doen? Mijn familie plezieren!”

Big winner wint met vijf euro inzet ruim 155.000 euro bij betFIRST

Must See

More in Betting Academy