Verbind je met ons

HomeChampions League

Scoort Real ook tegen Atalanta Bergamo na rust?

Atalanta Bergamo

Real ontvangt dinsdagavond Atalanta Bergamo in de achtste finales van de Champions League. Het heenduel in Italië eindigde in 0-1, waardoor de Madrilenen met één been in de kwartfinales van het miljardenbal staan. Alles wat je moet weten over dit fraaie affiche, lees je hier bij betFIRST.

Real Madrid uitstekend bezig

Real is de laatste paar weken uitstekend bezig. De ploeg van Zinédine Zidane heeft in de afgelopen acht wedstrijden (alle competities) geen enkele keer verloren. De laatste nederlaag dateert van 30 januari 2021. Levante won destijds met 1-2 in het Estadio Alfredo Di Stéfano, waar Madrid momenteel speelt omdat het Santiago Bernabéu verbouwd wordt.

Noteringen overwinning en kwalificatie Real:

Overwinning Real = 2.15

Kwalificatie Real = 1.26

Nipte overwinningen

Sinds de nederlaag tegen Levante op 30 januari won Real zes keer en liet het tegen Real Sociedad en Atlético Madrid twee punten liggen. Ondanks dat Los Blancos negentien punten in acht wedstrijden verzamelde, scoort het vrij weinig. De Madrilenen maakten telkens niet meer dan twee treffers per duel.

Noteringen aantal doelpunten Real:

Eén doelpunt = 2.85

Twee doelpunten = 3.10

Real scoort vaak na rust

In die acht wedstrijden zonder nederlaag scoorde Real vaak na rust. De formatie van Zidane vond in totaal twaalf keer het net, waarvan tienmaal in het tweede bedrijf. Alleen tegen Valencia CF (2-0) vielen de doelpunten in de eerste helft.

Noteringen Real dat in de tweede helft scoort:

Ja = 1.52

Nee = 2.40

Cijfers topschutter

Karim Benzema presteert dit seizoen uitstekend. De Fransman scoorde tot dusverre 23 keer in La Liga, waaronder tweemaal in de wedstrijd tegen Elche CF (2-1) afgelopen zaterdag. In de Champions League kwam de 33-jarige spits tot nu toe vier keer tot scoren in vijf duels. Scoort hij ook tegen Atalanta?