Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

AA Gent en Club Brugge nemen het tegen elkaar op in de Slag om Vlaanderen

Als AA Gent en Club Brugge tegen elkaar spelen, kijkt voetbal liefhebbend Vlaanderen met plezier toe. De Slag om Vlaanderen is altijd een beladen wedstrijd met twee ploegen die koste wat kost willen winnen. Alles wat je moet weten over deze ontmoeting en de meest interessante noteringen lees je hieronder bij betFIRST!

Club Brugge heeft de geschiedenis met zich mee

AA Gent en Club Brugge troffen elkaar al 126 keer in de geschiedenis van het Belgische voetbal. Er zijn dus al heel wat ‘veldslagen’ aan deze 127e editie voorafgegaan. Daarin wist Club 57 keer victorie te kraaien. Dertig keer eindigde de wedstrijd op een puntendeling.

Bekijk de noteringen hier:

Club Brugge wint in de reguliere speeltijd van AA Gent (notering van 2,10)

Club Brugge en AA Gent spelen gelijk in de reguliere speeltijd (notering van 3,80)

TEKST GAAT VERDER ONDER DE FOTO

10 – 3 – 1

Club Brugge houdt er dit seizoen alvast een heel erg sterke uitreputatie op na. Buiten hun thuisbasis Jan Breydel, kon Club al tien keer gaan winnen. Drie keer speelden ze gelijk en één keertje werd er verloren. De Bruggelingen zullen er dan ook op gebrand zijn om hun elfde uitzege in de Ghelamco Arena te gaan veroveren.

Bekijk de noteringen hier:

Club Brugge wint in de reguliere speeltijd van AA Gent (notering van 2,10)

Club Brugge wint van AA Gent en beide ploegen scoren (notering van 3,55)

AA Gent is baas in de recente geschiedenis

Ondanks het feit dat Club Brugge doorheen de geschiedenis het meest aantal wedstrijden won in onderlinge confrontaties, doen de Gentenaars het momenteel een stuk beter. AA Gent won in 2020 beide matchen tegen Club. De wedstrijd daar voor eindigde op een gelijkspel. Het is dus al van 6 oktober 2019 geleden dat Brugge nog eens met drie punten kon gaan lopen.

Bekijk de noteringen hier:

AA Gent wint in de reguliere speeltijd van Club Brugge (notering van 3,55)

AA Gent wint van Club Brugge en beide ploegen scoren (notering van 4,53)

Must See

More in Jupiler Pro League