Verbind je met ons

HomeChampions League

Chelsea incasseerde al 500 minuten geen tegentreffer, lukt dit ook tegen Atlético Madrid?

Chelsea---Manchester-United----Premier-League---betFIRST

Atlético Madrid heeft woensdagavond een klein wonder nodig om de kwartfinales van de Champions League te bereiken. Na de 0-1 nederlaag in de heenwedstrijd wordt het voor de Madrilenen een hels karwei om zich te plaatsen voor de laatste acht van het miljardenbal. Alles wat je moet weten over dit duel, lees je bij betFIRST.

Chelsea niet te kloppen onder Tuchel

Chelsea presteert de laatste paar weken uitstekend. De Londenaren hebben in hun laatste dertien officiële wedstrijden in de Premier League, FA Cup en Champions League geen enkele keer verloren. De laatste nederlaag dateert van 19 januari 2021. Destijds won Leicester City in eigen huis met 2-0, maar toen was Frank Lampard nog de trainer van de Londenaren. Onder Thomas Tuchel is Chelsea nog ongeslagen. Blijft dit zo tegen Atlético Madrid.

Bekijk de noteringen hier:

Overwinning Chelsea (quotering van 2.15)

Treffers vanaf de penaltystip

Sinds de nederlaag in het King Power Stadium won Chelsea negen keer en speelde het viermaal gelijk. In die dertien wedstrijden maakten The Blues zestien doelpunten, waarvan vier treffers vanaf de penaltystip. Jorginho was driemaal trefzeker vanaf elf meter, Mason Mount één keer. Krijgt de Engelse topclub woensdag weer een strafschop?

Bekijk de noteringen hier:

Chelsea scoort vanaf de stip (quotering van 5.75)

Chelsea defensief ijzersterk

De defensie van Chelsea is het grote wapen de laatste weken. In de laatste vijf duels kreeg de ploeg van Tuchel slechts één treffer tegen en de laatste vijf wedstrijden kreeg Chelsea zelfs geen enkel doelpunt tegen. Atlético Madrid, Man U, Liverpool, Everton en Leeds United scoorden niet. Houdt Chelsea woensdag weer de nul?

Bekijk de noteringen hier:

Atlético Madrid scoort niet tegen Chelsea (quotering van 2.20)

Clean sheet Edouard Mendy against Atlético Madrid?

Must See

More in Champions League