Verbind je met ons

HomeEuropa League

Man U ijzersterk in uitduels, AC Milan in San Siro juist slecht in vorm

Manchester United vs Manchester City

AC Milan ontvangt donderdagavond Manchester United in de achtste finales van de Europa League. Na de 1-1 op Old Trafford ligt alles nog open in de returnwedstrijd. Wie is de favoriet om door te gaan naar de kwartfinale? Je leest het bij betFIRST!

Man U de grote favoriet?

AC Milan presteert de laatste paar weken wisselvallig, vooral in eigen huis. De ploeg van Stefano Pioli won de laatste vier duels in San Siro niet: twee nederlagen en twee keer gelijk. Afgelopen weekend was Napoli op bezoek bij Milan met 0-1 te sterk. De formatie van Solskjær doet het juist in uitduels erg goed dit seizoen. De laatste twee uitduels werden met 0-4 (Real Sociedad) en 0-2 (Manchester City) gewonnen en de laatste uitnederlaag dateert van begin december; toen was RB Leipzig met 3-2 te sterk. Is Man U ondanks de mindere uitgangspositie de grote favoriet?

Bekijk de noteringen hier:

Man U wint (notering van 2.20)

Man U gaat door (notering van 1.62)

Bruno Fernandes belangrijkste man

Bruno Fernandes is dit seizoen in bloedvorm. De aanvallende middenvelder van Manchester United scoort namelijk aan de lopende band. De 26-jarige Portugees kwam in de laatste twaalf wedstrijden (alle competities) zeven keer tot scoren en is met zestien competitietreffers bijna topscorer van de Premier League. Alleen Mohamed Salah scoorde vaker.

Bekijk de noteringen hier:

Eerste doelpunt tegen Milan is van Bruno Fernandes (notering van 4.50)

Bruno Fernandes scoort tegen Milan (notering van 2.50)

Houdt Man U weer de nul?

Man U kreeg in de laatste vier Premier League-duels geen één tegendoelpunt te verwerken. Daarnaast hielden The Red Devils de nul in de twee ontmoetingen met Real Sociedad in de vorige ronde van de Europa League. Lukt dit donderdag ook tegen AC Milan?

Bekijk de noteringen hier:

Man U houdt de nul tegen AC Milan (notering van 2.75)

 

Must See

More in Europa League