HomeJupiler Pro League

Racing Genk in goede vorm, maar tegen Standard hebben ze het altijd moeilijk

Racing Genk en Standard open vrijdagavond de 31e speeldag van de Jupiler Pro League. Om 20u45 trappen ze af in de Luminus Arena. Hoewel KRC Genk aan een indrukwekkende reeks bezig is, zullen ze toch op hun hoede moeten zijn voor Standard. De Rouches doen het namelijk de laatste tijd erg goed tegen Genk. Alles wat je moet weten over deze ontmoeting en de meest interessante noteringen lees je hieronder bij betFIRST!

Spannend tot de laatste minuut

Standard Luik komt dit seizoen traag op gang tijdens haar wedstrijden. Dat blijkt uit de statistieken van hun gescoorde doelpunten. Amper 31.6 procent van alle goals scoorden ze in de eerste helft. Dat zijn in totaal dertien van hun 41 gescoorde doelpunten. De Rouches blijken trouwens pas écht wakker te worden in het laatste kwartier, want na de 75e minuut werden dit seizoen al veertien treffers gemaakt.

Bekijk de noteringen hier:

Racing Genk is het eerste team dat scoort (notering van 1,80)

Standard wint de tweede helft (notering van 3,60)

Racing Genk is op dreef

Bij KRC Genk verkeren ze momenteel in topvorm. De Limburgers hebben namelijk al vier wedstrijden op rij gewonnen. Dat deden ze achtereenvolgens tegen Charleroi, KV Mechelen, Cercle Brugge en Anderlecht. Kunnen ze ook vrijdagavond deze goede lijn blijven doortrekken of maakt Standard een einde aan hun winning streak ?

Racing Genk wint van Standard (notering van 2,20)

Racing Genk en Standard spelen gelijk (notering van 3,56)

TEKST GAAT VERDER ONDER FOTO

Genk geraakt niet snel voor bij Standard

Het is voor Racing Genk ondertussen al van 2019 geleden dat ze nog eens een keertje konden winnen van Standard. Toen deden ze dat op Sclessin met 1-3. In de vier wedstrijden die daarop volgden werd er twee keer gelijk gespeeld en twee keer ging Standard met de drie punten aan de haal.

Standard wint van Racing Genk (notering van 3,55)

Standard en Racing Genk spelen gelijk (notering van 3,56)