Verbind je met ons

HomeBF Nieuws

Het duel tussen de koplopers in de Jupiler Pro League: Club Brugge – Antwerp

Een duel tussen de nummers één en twee in de Jupiler Pro League, dat kan niet anders dan vonken geven. Club Brugge en Antwerp nemen het zondag voor de 94e keer in de geschiedenis van het Belgische voetbal tegen elkaar op. Aftrap om 13u30. Alles wat je moet weten over deze ontmoeting en de meest interessante noteringen lees je hieronder bij betFIRST!

Lang in topvorm

Met Noa Lang heeft Club Brugge een absolute topper in haar rangen. De nog steeds maar 21-jarige Nederlander zette deze week zijn handtekening onder een driejarig contract en voelt zich dus uitstekend in Brugge. Als Lang in goede vorm is, dan moet Antwerp zondagnamiddag opboksen tegen misschien wel de beste speler in de Jupiler Pro League van dit moment. Dat bewijzen alvast zijn statistieken.

Bekijk de noteringen hier:

Club Brugge wint van Antwerp (notering van 1,50)

Club Brugge is de eerste ploeg die een doelpunt scoort (notering van 1,40)

TEKST GAAT VERDER ONDER DE FOTO

Goals, goals en goals

Zowel bij Club Brugge als bij Antwerp vinden ze makkelijk de weg naar doel. Antwerp doet het met een gemiddelde van 1,6 goals per wedstrijd zeker niet slecht. Club Brugge doet nog een stukje straffer en zit aan 2,2 doelpunten per wedstrijd. Als beide ploegen op dit elan verder gaan, wordt het een doelpuntrijke avond in het Jan Breydelstadion.

Bekijk de noteringen hier:

Beide ploegen scoren minstens één doelpunt (notering van 2,05)

Het totaal aantal doelpunten is hoger dan 3,5 (notering van 3,20)

Clement onderschat Antwerp niet

Antwerp is momenteel de nummer twee in de rangschikking. Maar ziet Clement, dat met Club Brugge negentien punten los staat, Antwerp eigenlijk nog als een titelconcurrent? “Absoluut, Antwerp is zeker nog een tegenstander voor de titel”, liet hij weten op de persconferentie. Het is een goede ploeg met veel kwaliteit in de kern.”  Club is dus op zijn hoede voor Antwerp, dat misschien wel eens verrassend uit de hoek kan komen tegen de leider.

Bekijk de noteringen hier:

Antwerp wint van Club Brugge (notering van 7,25)

Antwerp en Club Brugge spelen gelijk (notering van 4,95)

 

Must See

More in BF Nieuws