Verbind je met ons

HomeConference League

Veegt AA Gent de vloer aan met MSK Zilina in de Conference League?

Qarabag KAA Gent betting tips betfirst

De Jupiler Pro League gaat pas dit weekend van start, maar KAA Gent moet donderdag al vol aan de bak.

De Buffalo’s nemen het namelijk op tegen MSK Zilina in de tweede voorronde van de Conference League.

De Slovaakse club overleefde al één ronde door Levadia Tallinn te verslaan met tweemaal een 2-1 zege. Voor AA Gent begint hier hun Europese avontuur.

Aftrap om 20u00 in de Ghelamco Arena.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze AA Gent – MSK Zilina vind je hieronder.

Makkelijke tegenstander

AA Gent heeft er een prima voorbereiding opzitten. Van de zes oefenwedstrijden die ze speelden verloren ze er er slechts ééntje. Dat was tegen Lokomotiva Zagreb.

Tegen het Zuid-Afrikaanse Mamelodi Sundowns behaalde AA Gent een 2-2 gelijkspel.

Verder werd tegen Merelbeke, Utrecht, Volendam en Zulte Waregem gewonnen.

Vooral tegen het ambitieuze Essevee werd het duidelijk dat AA Gent echt wel in vorm is. De Buffalo’s kwamen dan wel meteen 0-1 achter, in amper 30 minuten trokken ze de hele wedstrijd naar zich toe.

Een 4-2 overwinning was het eindresultaat waar coach Hein Vanhaezebrouck heel tevreden mee was.

Na zo een voorbereiding zou AA Gent in principe echt geen problemen mogen hebben met MSK Zilina. De ploeg is in totaal nog geen 10 miljoen euro waard en ze eindigden vorig seizoen pas als 6e in Slovakije.

Het vertrouwen bij Gent is bovendien groot. Hoewel ze op een pijnlijke manier net niet de Champions’ Play-offs haalden, lieten ze zien dat ze toch enorm veerkrachtig zijn.

De mannen van Vanhaezebrouck werden niet uit hun lood geslagen. Integendeel, ze wonnen met overtuiging Play-off II en hebben nu in totaal al zes officiële wedstrijden niet meer verloren.

Een tweeluik tegen de Slovaakse nummer zes moet dan ook echt wel een walk in the park worden voor AA Gent.

AA Gent wint met Asian handicap van -2 (notering van 1.94)

 

Een Slovaakse eerredder?

Bij MSK Zilina zullen ze alvast niet graag naar de Ghelamco Arena afzakken. Zij lijken op papier op voorhand eigenlijk al kansloos tegen dit AA Gent.

De enige manier waarop zij nog iets kunnen proberen is door vol op zoek te gaan naar een doelpunt, want wees er maar zeker van dat de Buffalo’s er sowieso een paar in het mandje zullen leggen.

Dat doet ons vermoeden dat Zilina er misschien wel een keertje in zou kunnen slagen om een doelpunt te scoren… dat op zich zou eigenlijk al mooi zijn voor de Slovaken.

AA Gent kon in de Europe Play-offs bovendien ook maar één keer de nul houden, ondanks het feit dat ze wel met grote overtuiging de minicompetitie wonnen.

Beide ploegen scoren (notering van 2.15)

Must See

More in Conference League