Verbind je met ons

HomeConference League

Club Brugge ontvangt met Aarhus een onvoorspelbare tegenstander in de Conference League

Club Brugge spelers algemeen seizoen 2023 2024

Op donderdag 27 juli staat de tweede voorronde van de Conference League op het programma. Daarin zal Club Brugge het in het Jan Breydelstadion opnemen tegen AGF Aarhus.

Daarmee krijgt Blauw-Zwart geen al te gemakkelijke tegenstander voorgeschoteld.

Aarhus behaalde vorig seizoen nog een knappe derde plaats na FC Kopenhagen en FC Nordsjaelland.

Club Brugge heeft er met haar vierde plaats dan weer één van haar slechtste seizoenen sinds jaren opzitten.

Ondanks het feit dat we nog maar in de tweede voorronde van de Conference League zitten, mogen we ons dus hoogstwaarschijnlijk aan een boeiende wedstrijd verwachten.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze Club Brugge – AGF Aarhus vind je hieronder.

Weinig spektakel

In tegenstelling tot Club Brugge is voor Aarhus het seizoen alvast begonnen. Zij hebben afgelopen weekend de eerste speeldag in de Deense competitie afgewerkt.

Aarhus kon het nieuwe seizoen meteen met een overwinning openen, al is een nipte 1-0 zege tegen promovendus Vejle nu ook geen resultaat om echt trots op te zijn.

Voor Club Brugge gaat de binnenlandse competitie pas zondag van start. Hun eerste tegenstander in de Jupiler Pro League wordt KV Mechelen.

Om zich voor te bereiden op deze Europese wedstrijd plande Club een Nederlands drieluik in met oefenduels tegen respectievelijk Feyenoord, Go Ahead Eagles en AZ.

Enkel tegen Go Ahead Eagles kon Club Brugge winnen. Toch was coach Ronny Deila achteraf niet ontevreden.

Feyenoord en AZ spelen namelijk een paar categorieën hoger dan AGF Aarhus en bovendien kon Deila naar eigen zeggen heel wat leren uit deze moeilijke wedstrijden.

Vooral aanvallend komt Blauw-Zwart momenteel duidelijk nog wel wat te kort.

Ook Aarhus staat nu niet meteen bekend om haar aanvallend vermogen. Zij konden slechts één keertje scoren tegen de promovendus en ook in hun laatste oefenwedstrijd tegen Viborg kwamen ze niet tot scoren toe.

Tegen Club Brugge zal de Deense club ook niet meteen te hard van stapel willen lopen en vooral niet met een gigantische achterstand aan de terugwedstrijd willen beginnen.

We verwachten dan ook niet veel goals in deze eerste confrontatie.

Minder dan 2.5 goals (notering van 1.95)

 

De kat uit de boom kijken

Club Brugge mag op papier dan wel met grote voorsprong de sterkste ploeg zijn, toch zullen zij deze wedstrijd ook met de nodige voorzichtig aanvatten.

Voor Blauw-Zwart is het de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen met inzet en dat brengt toch altijd wel de nodige stress met zich mee.

We verwachten dan ook dat ze bij Club Brugge minstens een helft nodig zullen hebben om echt op dreef te komen.

Tel daarbij dat Aarhus deze wedstrijd ook erg verdedigend zal aanpakken en dan zien we vooral in de eerste 45 minuten niet veel gebeuren.

Gelijkspel aan de rust (notering van 2.20)

Must See

More in Conference League