Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Pakt titelkandidaat KRC Genk meteen de driepunter tegen promovendus RWDM?

RWDM Genk betfirst betting tips

Hoezee, hoezee: de Jupiler Pro League is terug in het land. Een kleine twee maanden na de afsluiter van het vorige seizoen, beginnen we aan de campagne 2023-2024. KRC Genk mag het op speeldag één opnemen tegen RWDM, dat zaterdag om 20u45 de tegenstander is.

Meteen een eerste driepunter voor de Limburgers?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op RWDM-KRC Genk vind je hieronder.

Weinig veranderd

Het nieuwe seizoen was nog niet eens begonnen, of daar was het eerste trainersontslag al. Vincent Euvrard en zijn hele technische staf werden prompt op straat gezet.

Zelden geziene taferelen, zo vlak voor de competitiestart. Enter Claudio Caçapa, de nieuwe Braziliaanse T1 van de Brusselaars. Begin er maar aan…

Als promovendus sterk starten is sowieso al lastig, maar zeker als je geen voorbereiding hebt gehad. Daar wil KRC Genk, dat al warm gedraaid is door Europa, handig gebruik van maken.

Genk speelde inmiddels al tegen Servette, in de voorronde van de Champions League, en heeft er een goede voorbereiding opzitten.

Bovendien lijkt Vrancken – behalve Trésor – zo goed als alle sterkhouders te behouden. En dat terwijl de Limburgers vorig seizoen al sterk voor de dag kwamen.

Wij denken dat Genk ook dit seizoen sterk zal beginnen. RWDM meteen voor de bijl? Dat zou geen verrassing zijn.

KRC Genk wint (notering van 2.00)

 

Een goeie spits

De selectie van RWDM mag dan wel stevig gewijzigd zijn, toch wisten ze enkele keurige transfers te doen.

Alexis De Sart komt definitief over van Antwerp, waar ze ook Pierre Dwomoh voor een jaartje van huren. Daarnaast keert ook oude smaakmaker Xavier Mercier terug naar België.

Vooral aanvallend zullen de Brusselaars dus wat stootkracht hebben. Ze hebben namelijk nog steeds een sluipschutter in de rangen… Zijn naam? Mickaël Biron.

De man uit Martinique werd vorige zomer voor €2,5 miljoen overgenomen van KV Oostende en werd een schot in de roos: hij trof zestien keer raak en was cruciaal in de titelstrijd.

Het hoeft dus niet te verbazen dat RWDM vorig seizoen in bijna elke thuismatch scoorde. Enkel Club NXT wist er miraculeus de nul te houden.

Gesteund door een ongetwijfeld fanatiek publiek, zien wij RWDM wel eens de netten doen trillen. Dat is uiteraard ook het geval voor KRC Genk.

Beide teams scoren (notering van 1.62)

 

Must See

More in Jupiler Pro League