Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Begint landskampioen Antwerp het nieuwe seizoen meteen met een overwinning tegen Cercle Brugge?

Antwerp Cercle Brugge betting tips betFIRST

Ook landskampioen Antwerp begint dit weekend aan het nieuwe seizoen van de Jupiler Pro League. De verwachtingen zijn hoog, na het behalen van de dubbel. De klant op speeldag één is meteen een taaie: Cercle Brugge komt zondag om 13u30.

Wat krijgen we te zien in de eerste competitiematch op de Bosuil?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op Antwerp-Cercle Brugge vind je hieronder.

Slapende reus is wakker

Je zou het bijna vergeten, maar Antwerp speelt eigenlijk nog altijd maar acht jaar opnieuw op het hoogste niveau van het Belgisch voetbal.

Sindsdien is de slapende reus steeds wakkerder geworden. Ze klommen beetje bij beetje op, om in het seizoen 2022-2023 zelfs de dubbel te pakken.

Ondanks dat Antwerp wel wat sterkhouders verloor – o.a. Pacho, Stengs & Keita zijn er niet meer bij -, is de verwachting dat The Great Old er opnieuw zal staan.

In de Supercup tegen KV Mechelen liet Antwerp in de eerste helft bij vlagen sterk voetbal zien, met veel druk vooruit. Tegen Cercle Brugge wordt dat niet anders.

Antwerp speelt best graag tegen De Vereniging. Ze wonnen op de Bosuil vier van de laatste vijf confrontaties. Cercle kon sinds de terugkeer van Antwerp nog nooit winnen in Antwerpen.

Wij denken dat stamnummer één verder zweeft op de roze wolk van vorig seizoen en de competitie foutloos opent.

Antwerp wint (notering van 1.90)

 

Scorende Vereniging

Ook bij Cercle Brugge zullen de verwachtingen hoog liggen, na een bijzonder geslaagd seizoen. Groen-zwart werd achtste en haalde zo de Europe play-offs.

So far so good, wat vertrekkers betreft bij Cercle Brugge. Charles Vanhoutte en Dino Hotic zijn de twee opvallendste namen onder de spelers die de deur uit liepen.

Ook Ayase Ueda kiest wellicht nog voor een stap omhoog, maar de Japanse sluipschutter is er tegen Antwerp naar alle waarschijnlijkheid gewoon nog bij.

Met Alan Minda hebben ze een jonge Ecuadoriaan aangetrokken, die komend seizoen wel eens zou kunnen ontploffen. Om maar te zeggen: Cercle heeft op aanvallend vlak wel wat te bieden.

In de laatste zes uitwedstrijden van vorig seizoen kon groen-zwart enkel niet scoren op het veld van Anderlecht. In die andere matchen deden ze telkens de netten trillen.

Dat is op de Bosuil trouwens wel vaker het geval: in drie van de recentste vier ontmoetingen werd er aan beide zijden gescoord. Zondag ook?

Beide teams scoren (notering van 1.74)

 

Must See

More in Jupiler Pro League