Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Zet STVV Standard meteen een hak op de eerste speeldag van het nieuwe seizoen?

STVV Standard betting tips betFIRST

De Jupiler Pro League begint dit weekend opnieuw en daar kunnen we alleen maar blij om zien. Vakantie is leuk, maar het leven is toch een pak minder interessant zonder ons favoriete balspelletje. Zondag om 19u15 nemen Sint-Truiden en Standard het tegen elkaar op, op Stayen.

Wat krijgen we te zien in Limburg?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op STVV-Standard vind je hieronder.

Moeilijke zomer

Zowel bij Sint-Truiden als Standard hebben ze er niet de meest ideale zomer opzitten. Beide ploegen verloren enkele vaste waarden.

Niet in het minst, de coach. Standard doet het volgend seizoen zonder Ronny Deila, die naar Club Brugge trok. Bij STVV verloren ze dan weer sterkhouders als Bruno, Konaté, Leistner en Hayashi.

Om maar te zeggen: geen ideale omstandigheden. Gelukkig kunnen ze bij STVV rekenen op hun stevige thuisreputatie. Althans, tegen Standard…

De Rouches zakken niet graag af naar Limburg, en dan drukken we ons nog licht uit. Sinds 2007 wonnen ze daar welgeteld één keer, vorig seizoen dan nog.

STVV won in eigen huis vijf van de laatste zeven confrontaties met Standard. Een reeksje dat ze graag verderzetten dit seizoen.

Bovendien verloren de Kanaries al drie jaar op rij niet meer op de openingsspeeldag.

STVV wint: terugbetaald bij gelijkspel (notering van 1.95)

 

Eerste treffer van STVV?

Zowel bij STVV als Standard waait er een nieuwe wind door de staf en selectie en dus is het nog wat koffiedik kijken wat de sterkte van de kern betreft.

Wél weten we dat STVV het al enkele topclubs heel erg moeilijk maakte op de openingsspeeldag. Zo wonnen ze twee jaar op rij van KAA Gent en speelden ze vorig seizoen gelijk tegen Union.

Gesteund door het publiek zullen de Kanaries ook stevig willen starten tegen het Standard van Carl Hoefkens. Stevig uit de startblokken vliegen, is de boodschap.

Tegen Standard proberen ze dat trouwens altijd… In drie van de afgelopen vier confrontaties met de Luikenaren scoorden ze als eerste.

Dat was trouwens ook het geval in twee van de laatste drie thuismatchen van het vorige seizoen. Wij denken dat STVV als eerste toeslaat in dit duel.

STVV scoort eerste goal (notering van 2.05)

 

Must See

More in Jupiler Pro League