Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Begint Antwerp FC het seizoen meteen goed met een zege in de Supercup tegen KV Mechelen?

Antwerp Club Brugge betting tips betfirst

Op zondag 23 juli wordt de officieuze aftrap van het nieuwe seizoen gegeven. Dan nemen landskampioen Antwerp en bekerfinalist KV Mechelen het tegen elkaar op in de Supercup.

Daarmee krijgen we ook meteen een heruitgave van de finale van de Beker van België die gewonnen werd door Antwerp FC.

Kan KV Mechelen revanche pakken of wordt het toch weer Antwerp dat haar derde prijs in drie maanden pakt?

Eén ding is zeker, de winnaar pakt voor het eerst in haar geschiedenis deze prijs, want geen van beide kon eerder al de Supercup in het verleden veroveren.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze Supercup vind je hieronder.

Makkelijke overwinning?

Beide trainers beginnen alvast met een heel andere mentaliteit aan deze wedstrijd. Terwijl Antwerp coach Mark Van Bommel zijn spelers op scherp zet, lijkt Steven Defour het heel anders aan te pakken.

“De Supercup is een officiële prijs en die wil je gewoon pakken”, vertelde Van Bommel op de persconferentie. “Elke beker is belangrijk, ik tel ze allemaal mee.”

Defour vond het dan weer een veredelde oefenwedstrijd. Misschien gebruikt hij deze wedstrijd zelfs wel om enkele tactieken of bepaalde spelers uit te proberen.

Hoe dan ook, het mag duidelijk zijn dat Antwerp voor de volle honderd procent voor de winst gaat, terwijl de motivatie bij KV Mechelen toch beetje minder lijkt te zijn als we coach Defour mogen geloven.

Bovendien speelde Antwerp vorig seizoen drie keer tegen KV Mechelen. The Great Old won ze allemaal.

Mechelen eindigde het seizoen op de 13e plaats, terwijl Antwerp de historische dubbel pakte.

Dat alles doet ons vermoeden dat Antwerp deze Supercup zonder al te veel problemen zou moeten kunnen winnen.

Antwerp wint met Asian handicap -1 (notering van 1.92)

 

Clean sheet voor Antwerp

In de drie wedstrijden die Antwerp en KV Mechelen tegen elkaar speelden in de loop van vorig seizoen kon Mechelen slechts één keertje scoren.

In de allereerste wedstrijd van het seizoen won Antwerp met 0-2 in Mechelen. Thuis versloegen ze hen zelfs met een forfait score.

De bekerwedstrijd en derde confrontatie van het seizoen werd ook met 0-2 gewonnen door Antwerp.

Wij verwachten opnieuw dat een gemotiveerd Antwerp een clean sheet kan behouden, zeker nu sterkhouder Jean Butez op z’n minst nog tijdens de Supercup tussen de palen bij Antwerp zal staan.

KV Mechelen scoort niet (notering van 2.40)

Must See

More in Jupiler Pro League