Verbind je met ons

HomeInternationaal

Treft Engelse topschutter Harry Kane alweer raak in de kwalificatie tegen Oekraïne?

Kane penalty Engeland

In groep C nemen Italië, Engeland, Oekraïne, Noord-Macedonië en Malta het tegen elkaar op in de kwalificatie voor Euro 2024.

De grootste kanshebbers om plaats één en twee te veroveren speelden eerder al tegen elkaar. Engeland versloeg Italië op de eerste speeldag met 2-1.

De Engelsen mogen het nu gaan opnemen tegen Oekraïne, dat in deze kwalificatiecampagne voor het eerst in actie komt.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze Engeland – Oekraïne vind je hieronder.

Gevecht

Oekraïne zou in deze poule wel eens voor een verrassing kunnen zorgen. Als er één ploeg is die het eventueel zou kunnen opnemen tegen grootmachten Italië en Engeland, zijn zij het wel.

De Oekraïners verloren in hun laatste dertien wedstrijden namelijk maar twee keer. Vooral met hun gelijkspel tegen Frankrijk maakten ze indruk.

Met Chelsea-speler Mykhaylo Mudryk hebben ze alvast ook een youngster rondlopen die wel eens het verschil zou kunnen maken.

Of het echt genoeg zal zijn om Engeland te verslaan, dat is uiteraard weer een ander paar mouwen.

De Three Lions zouden deze confrontatie in principe altijd moeten winnen, maar wij denken dat Oekraïne wel voor stevige tegenstand zal zorgen.

Als zij een punt uit de brand kunnen slepen, zou dat een schitterend resultaat zijn, terwijl Engeland echt wel die drie punten moet pakken.

Oekraïne kan en mag zich dus verdedigend opstellen en dat doet ons dan weer vermoeden dat we op geen al te hoog scoreverloop moeten rekenen.

Wij gaan daarom voor een combinatie met minder dan drie goals in deze kwalificatiewedstrijd, maar ook winst voor Engeland, zeker na hun sterke prestatie tegen Italië van enkele dagen geleden.

COMBO: Engeland wint + minder dan 2.5 goals (notering van 1.84)

 

Harry Kane

Harry Kane kroonde zich tegen Italië tot topschutter allertijden bij de Engelse nationale ploeg.

Met zijn 54e goal gaat hij Wayne Rooney voorbij. Kane had hiervoor amper 81 interlands nodig.

Hij wist trouwens ook in hun drie meest recente wedstrijden te scoren. Dat deed hij op het WK tegen respectievelijk Senegal en Frankrijk. Ook tegen Italië was hij dus voor de derde wedstrijd op rij trefzeker.

Ook in de Premier League draait Kane weer op volle toeren met 21 (!) goals in amper 28 wedstrijden.

Twee weken geleden legde hij er nog twee in het mandje tegen Nottingham Forest en vorige week ééntje tegen Southampton.

Het mag duidelijk zijn dat Kane in een uitstekende vorm zit. Een goaltje tegen een tegenstander als Oekraïne lijkt ons dan ook niet onlogisch!

Kane scoort (notering van 1.79)

Must See

More in Internationaal