Verbind je met ons

HomeVoetbal

Spanje-Noorwegen: scoort Alvaro Morata in zijn eerste match als kapitein?

Spanje Kroatië betting tips betfirst

Niet alleen voor België breekt er een nieuw tijdperk aan, ook voor Spanje is dat zo. De EK-kwalificatiecampagne van La Roja begint zaterdagavond om 20u45 tegen Noorwegen.

Begint nieuwe bondscoach Luis de la Fuente goed aan zijn ambtstermijn?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op Spanje-Noorwegen vind je hieronder.

Beide teams op het scorebord

Nieuwe bondscoach van Spanje, Luis de le Fuente, ging met de grove borstel door de selectie van Spanje. Slechts elf spelers behielden hun plekje.

Het moge duidelijk zijn: hij zet meer dan ooit in op de jeugd. Met Gavi, Baldé, Williams en Zubimendi kiest hij voor jonge snaken, die in vorm zitten.

De kans is dus groot dat Spanje een doelpunt maakt. Dat was in twaalf van hun laatste dertien duels alleszins het geval.

Ook aan de overkant staat er wel kwaliteit. Haaland moest helaas afhaken, maar met Sorloth en Odegaard lopen er goede spelers rond bij de Noren.

In de recentste tien matchen slaagden enkel Slovenië en Servië erin om Noorwegen het scoren te beletten. Wij zien goals vallen aan beide zijden.

Beide teams scoren (notering van 2.25)

 

Nieuwe kapitein Alvaro Morata

De la Fuente zet volop in op de jeugd, maar hield toch nog wat ervaring aan boord. Eén van hen is Alvaro Morata.

Die laatste krijgt zelfs meer verantwoordelijkheid: hij is vanaf nu de nieuwe aanvoerder. Dat heeft hij te danken aan z’n goede prestaties bij La Roja.

Morata zal altijd fel gecontesteerd – en ondergewaardeerd – blijven, maar voor Spanje is hij wel gewoon bijzonder doeltreffend.

In zijn laatste vijf interlands scoorde hij vier doelpunten. Hij zit na 61 matchen ook al aan 30 goals, lang geen slecht gemiddelde.

Slechts vier Spanjaarden deden in het verleden al vaker de netten trillen voor de nationale ploeg. De eerste die hij kan inhalen, is David Silva.

Daarvoor moet hij nog vijf keer prikken. Te beginnen tegen Noorwegen? Met drie goals in zijn recentste drie duels met Atlético heeft hij alvast de vorm beet.

Alvaro Morata scoort (notering van 2.05)

 

Must See

More in Voetbal