Verbind je met ons

HomeInternationaal

Start Portugal opnieuw snedig in hun Nations League-match tegen Tsjechië?

Portugal-Tsjechië

Het gaat hard in de Nations League de afgelopen, en aankomende, tijd. Zo goed als elke dag staat er een affiche op het programma en dat is deze week niet anders.

In groep A zitten we ondertussen al aan speeldag drie en daarin neemt Portugal het in eigen huis op tegen Tsjechië in de strijd om plek één.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze Nations League-partij vind je hieronder.

Stevige starters

Portugal zal waarschijnlijk wel z’n zinnen gezet hebben op nieuw eremetaal. De Portugezen waren de winnaar van de allereerste Nations League en doen daar nu graag ééntje bij.

Ze zijn alvast goed begonnen aan de campagne, ze stuurden zondagavond Zwitserland wandelen met een droge 4-0. Wat opvalt: vooral in eigen huis zijn ze toch bijzonder sterk.

Ze wonnen zes van hun laatste zeven wedstrijden. De basis voor die driepunters leggen ze vaak al in de eerste helft.

Al drie thuismatchen op rij stonden ze al op voorsprong na het eerste bedrijf: Zwitserland, Noord-Macedonië en Turkije mochten het aan den lijve ondervinden.

Doen ze het tegen Tsjechië opnieuw?

Portugal wint 1e helft (notering van 1.95)

 

Onder leiding van Pepe

Waar is de tijd dat ene Pepe de plak zwaaide in de defensie van Real Madrid? Ondertussen zit hij al drie jaar bij FC Porto en zowel daar als bij de nationale ploeg is hij nog steeds de patron achterin.

Opvallend, want hij is er al 39. Maar het lijkt wel te werken, want Portugal geeft gewoonlijk bijzonder weinig kansen weg.

De laatste drie tegenstanders – Zwitserland, Spanje en Noord-Macedonië – wisten samen amper drie schoten op doel te registeren tegen de Portugezen.

Het hoeft dus niet echt te verbazen dat Portugal in de recentste negen matchen zes keer een clean sheet wist te houden. In eigen huis lukte dat de laatste twee duels ook al.

Tegen Tsjechië houdt Rui Patricio ongetwijfeld graag zijn netten proper.

Portugal houdt de nul (notering van 2.05)

 

Must See

More in Internationaal