Verbind je met ons

HomeBundesliga

Opnieuw veel doelpunten bij Borussia Dortmund – Bayer Leverkusen?

Zaterdag treffen Borussia Dortmund en Bayer Leverkusen elkaar in het Signal Iduna Park. Het is dan ook de laatste speeldag van de Bundesliga en voor beide ploegen staat niets meer op het spel.

Dortmund kwalificeerde zich vorige week zondag voor de Champions League door met 1-3 te winnen op het veld van Mainz. Leverkusen is dan weer zeker van Europe League-voetbal volgend seizoen. Dortmund heeft met 18/18 de goede vorm te pakken.

Doen de geel-zwarten er nog een overwinning bij en haalt het zo 21/21? Je leest er alles over bij betFIRST.

Dortmund pakt winst in doelpuntrijke wedstrijd

Dortmund kent een wisselvallig seizoen, maar is momenteel wel bezig aan een héél sterke reeks. De ploeg van interim-coach Edin Terzic wist tegen Mainz al voor de zesde keer op rij te winnen. Daarmee haalde de ploeg 18/18 en werd een ticket voor de Champions League bemachtigd.

Leverkusen daarentegen snakt naar het einde van het seizoen. Met amper vier overwinningen in haar laatste tien wedstrijden kan het een erg mager rapport voorleggen. Ook zij zijn al zeker van een ticket voor de Europa League en willen dit matige seizoen zo rap mogelijk achter zich laten.

In de laatste vijf duels tussen Dortmund en Leverkusen vielen er maar liefst 25 doelpunten. In vier van die vijf wedstrijden scoorden beide teams. Wie de wedstrijd live zal bekijken, mag dus zo goed als zeker zijn dat hij doelpunten zal zien. Het is geleden van 31 januari 2015 dat een confrontatie tussen beide ploegen eindigde op een doelpuntloos gelijkspel.

Bekijk de noteringen hier:

Dortmund winnaar & beide teams scoren (notering van 2.30)

Scoort Dortmund opnieuw minimaal drie keer?

 Tegen Mainz drie doelpunten, tegen Leipzig in de bekerfinale vier doelpunten en tegen Leipzig in de competitie drie doelpunten. Dortmund vindt in haar laatste drie wedstrijden vlot de weg naar de goal. Combineer dit met het feit dat er in de wedstrijden tegen Leverkusen altijd veel goals vallen, dan zou de kans wel eens groot kunnen zijn dat Dortmund opnieuw drie doelpunten of meer maakt.

Bekijk de noteringen hier:

Totaal aantal teamgoals Dortmund +2.5 (notering van 2.15)

Must See

More in Bundesliga