Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

In Anderlecht tegen Club Brugge verwachten we vooral goals!

Club Brugge neemt het donderdagavond op tegen Anderlecht. Voor Club kan het twee kanten uit. Ofwel heeft Racing Genk eerder die avond verloren en is Blauw-Zwart al kampioen. Ofwel is het alle hens aan dek en moeten ze proberen om minstens één punt te veroveren. Ook dan is Club voor de zeventiende keer al kampioen.

Alles wat je moet weten over deze ontmoeting en de meest interessante noteringen lees je hieronder bij betFIRST!

Snelle goal breekt de wedstrijd open

Ofwel moet Club Brugge vol aan de bak ofwel kunnen ze met alle vrijheid als kersvers kampioen voetballen. Scoren om te winnen dus, of scoren om hun titel te vieren. Anderlecht moet in ieder geval sowieso vol aan de bak, gezien zij nog strijden voor een rechtstreeks Europees ticket. Ook zij moeten dus doelpunten maken. Hopelijk krijgen we dan ook een heel doelpuntrijke avond te zien.

Beide teams scoren (notering van 1.74)

Scenario 1

Club Brugge heeft in principe genoeg aan een punt, als Racing Genk wint tegen Antwerp. In dat scenario doet Anderlecht met één punt ook al een goede zaak, gezien ze dan hun lot in eigen handen hebben tegen Antwerp. De nummers drie en vier spelen namelijk op de laatste speeldag tegen elkaar.

De wedstrijd eindigt op een gelijkspel (notering van 3.65)

Scenario 2

Als Racing Genk eerder op de avond verliest, dan mag Club Brugge als winnaar aan de wedstrijd beginnen. In principe staat er dan niks meer op het spel, behalve voor Anderlecht. Antwerp staat dan namelijk plots drie punten los. Anderlecht zal dan alles op alles moeten zetten om tegen de kersverse kampioen te winnen, zodat ze met gelijke punten naar Antwerp kunnen trekken.

Anderlecht wint de wedstrijd of speelt gelijk (notering van 1.60)

Must See

More in Jupiler Pro League