Verbind je met ons

HomeLa Liga

Grijpt Real thuis tegen Villarreal alsnog de titel in La Liga?

Zaterdag omstreeks 18:00 uur is het zover: de apotheose van de ongemeen spannende titelstrijd in La Liga. FC Barcelona doet na de vorige speeldag niet meer mee en dus zijn enkel nog de twee Madrileense ploegen over: Atlético en Real.

Winnen Los Colchoneros hun eerste landstitel sinds 2014 of doet Real alsnog haasje over door een driepunter tegen Villarreal? In dat geval is het wel afhankelijk van puntenverlies van Atlético. Alles over Real – Villarreal kom je te weten bij betFIRST.

Doelpunten aan beide kanten gegarandeerd

Wedstrijden tussen Real en Villarreal staan meestal garant voor doelpunten. De laatste wedstrijd tussen beide kemphanen waarin slechts één team wist te scoren, dateert al van januari 2018. En ook bij de laatste negen wedstrijden werd er acht keer aan beide kanten gescoord. De winnaar echter, die komt vaak uit hetzelfde kamp: Real. De Koninklijke kwam van de laatste elf matchen acht keer als winnaar uit de bus bij dit affiche. Bovendien moet Real absoluut winnen om nog kans te maken op die felbegeerde titel.

Bekijk hier de noteringen:

Real wint en beide teams scoren (notering van 2.40)

Opnieuw geen doelpunt voor rust voor Real?

Real heeft er de afgelopen jaren een gewoonte van gemaakt om in het slot van de wedstrijd toe te slaan en dat was de afgelopen weken niet anders. Scoren in de eerste helft, dat is moeilijk voor Los Blancos. In de afgelopen drie thuiswedstrijden in La Liga slaagde Real er niet in om te scoren in de eerste helft. Van de laatste zeven thuiswedstrijden lukte dat zelfs vijf keer niet. Houdt ook Villarreal-keeper Asenjo zijn netten schoon in de eerste helft?

Bekijk hier de noteringen:

Eerste helft totaal teamgoals Real: -0.5 (notering van 2.50)

Must See

More in La Liga