Verbind je met ons

HomeLigue 1

Monaco wil voor het eerst in vier jaar de nul houden tegen PSG

Paris-Saint-Germain---AS-Monaco---Ligue-1---Mauro-Icardi---betFIRST

Het Parc des Princes mag zich dit weekend opmaken voor een nieuwe opvoering van de Fabulous Four. Kylian Mbappé, Neymar, Angel Di Maria en Mauro Icardi stonden de voorbije weken drie keer samen aan de aftrap en dat resulteerde in monsterzeges tegen Saint-Etienne (6-1, 4-0) en Amiens (4-0).

Tegen een Monaco dat sinds september van de 18e plaats is opgeklommen naar een 7e plaats zou PSG ook geen problemen mogen ondervinden. Vooral omdat het in thuiswedstrijden in de Ligue 1 als een bulldozer tekeergaat en gemiddeld 2,67 doelpunten per match scoorde. In vier van zijn laatste vijf thuismatchen in de competitie maakte PSG zelfs het openingsdoelpunt voor de 20e minuut was verstreken. De specialist ter zake? Zonder twijfel Icardi. De Argentijn had tegen Saint-Etienne en Marseille respectievelijk 2 en 10 minuten nodig om de netten te vinden.

Bij Monaco zal de verdediging vooral op zijn hoede zijn voor Mbappé, die in de laatste rechtstreekse confrontatie in april de Monegasken omverblies met een hattrick. Doelman Danijel Subasic is geschorst en zal er niet rouwig om zijn dat hij deze keer de verplaatsing naar Parijs niet moet maken. Benjamin Lecomte krijgt de moeilijke opdracht om voor het eerst sinds maart 2016 een clean sheet te houden voor Monaco tegen PSG.

Meer dan 1.5 goals voor rust @ 1.80
PSG wint & meer dan 1.5 goals voor rust @ 2.10

*Met dank aan Masters of Betfirst voor de tips

** De aangegeven noteringen zijn indicatief en juridisch niet-bindend

Must See

More in Ligue 1