Verbind je met ons

HomePremier League

Is onthoofd Tottenham opgewassen tegen The Unstoppables?

Tottenham-Hotspur-Liverpool-FC-Lucas-Moura-Premier-League-betFIRST

Bij Liverpool moet dit seizoen alles wijken voor de Premier League. Dat bleek vorige week zondag toen Jürgen Klppp een veredelde B-ploeg het veld opstuurde in het FA Cup-duel tegen Everton. Aangezien Liverpool tot de interlandbreak van eind maart 14 duels zal spelen in 73 dagen – oftewel een duel om de 5 dagen – valt het niet uit te sluiten dat Klopp de Champions League en FA Cup bewust laat schieten.

Op 2 januari schreef Liverpool al een beetje geschiedenis door Sheffield United met 2-0 te kloppen en zijn ongeslagen status in de Premier League te verlengen naar 1 jaar. Enkel Arsenal en Chelsea waren er tot nu toe in geslaagd om zo lang ongeslagen te blijven. Wordt Tottenham de ploeg die Liverpool de eerste nederlaag van het seizoen zal toedienen en een einde zal maken aan een hallucinante reeks van 37 matchen zonder nederlaag? Wellicht niet.

De Spurs wonnen slechts een van hun laatste vijf duels in de competitie en moeten sterkhouders als Harry Kane, Hugo Lloris, Moussa Sissoko en Tanguy Ndombele missen. José Mourinho moet hopen dat Son Heung-Min, die dit seizoen drie keer het openingsdoelpunt scoorde, een begenadigde dag heeft.

Liverpool wint @ 1.74
Aantal hoekschoppen Liverpool: +5.5 @ 1.80

*Met dank aan Masters of Betfirst voor de tips

** De aangegeven noteringen zijn indicatief en juridisch niet-bindend

Must See

More in Premier League