Verbind je met ons

HomeInternationaal

Memphis Depay scoorde zeven keer in zijn laatste vier interlands… tegen Montenegro weer raak?

Nederland heeft het WK-ticket voor het grijpen. Oranje, dat momenteel de lijstaanvoerder is in poule G, gaat zaterdagavond op bezoek bij Montenegro en treft drie dagen later Noorwegen. Zet het Nederlands elftal in Podgorica een belangrijke stap in de richting van Qatar 2022?

Online weddenschappen afsluiten? Alles wat je moet weten over deze ontmoeting en de meest interessante noteringen lees je hieronder bij betFIRST!

Huidige vorm

Montenegro boekte in de afgelopen vier interlands slechts één overwinning (0-3 zege op het nietige Gibraltar). De formatie van bondscoach Miodrag Radulović kwam in de overige drie duels niet eens tot scoren. De vorm is dus niet best…

Nederland heeft daarentegen in de laatste vier interlands geen enkel punten laten liggen. Zo werden Turkije en Gibraltar op overtuigende wijze opzijgezet.

De ploeg van bondscoach Louis van Gaal kreeg in die reeks slechts één tegentreffer te verwerken. Houdt Oranje de nul tegen Montenegro?

Nederland houdt de nul tegen Montenegro (notering van 1.76)

 

Blikvanger

Memphis Depay is de laatste paar maanden in bloedvorm. De aanvaller van FC Barcelona kwam in de afgelopen vier interlands zeven keer tot scoren.

De 73-voudig Oranje-international maakte onder meer twee treffers in het thuisduel met Montenegro. Scoort Depay op ieder moment?

Memphis Depay scoort opnieuw (notering van 1.83)

Must See

More in Internationaal