Verbind je met ons

HomeConference League

Lillestrøm-Antwerp: bijt Antwerp opnieuw de tanden stuk op hun tegenstander in de Conference League?

Eupen-Antwerp

De poulefase van de Conference League is meer dan ooit in zicht. De komende dagen staan de derde en laatste voorrondes van UEFA’s derde bekercompetitie geprogrammeerd en daarin komen zowel Anderlecht als Antwerp in actie.

Antwerp moet opnieuw een voorronde zien te overleven. Deze keer is het Noorse Lillestrøm de tegenstander.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze laatste voorronde vind je hieronder.

Niet te onderschatten Noren

Lillestrøm mag dan niet bekend klinken in de oren van de Belgische voetballiefhebber, maar vergis je niet! De Noren hebben aardig wat kwaliteit rondlopen in hun rangen.

Vorig seizoen eindigde Lillestrøm nog op een vierde plaats in het klassement, maar dit seizoen draait het veel beter. In de Noorse competitie staan ze op een knappe tweede plek en doen ze volop mee voor de titel.

Vooral in eigen huis is Lillestrøm een stevige tegenstander. De meest recente match mag dan nog verloren gegaan zijn, daarvoor waren ze bijna een jaar ongeslagen én wonnen ze zeven keer op rij. Twaalf matchen na elkaar zonder verlies in totaal.

Ook in de vorige ronde namen ze heel makkelijk de maat van het Finse SJK. Die laatste werd met 5-2 wandelen gestuurd. Winst voor Antwerp wordt dus zeker geen sinecure.

Lillestrøm wint, terugbetaald bij gelijkspel (notering van 2.15)

 

Beide teams scoren… niet!

Nieuwe Antwerp-coach Mark van Bommel is alvast op z’n hoede voor de felle Noren. Op zijn persconferentie bevestigde hij hun stevig geheel én het feit dat ze met vijf achterin spelen.

Lillestrøm kreeg in hun laatste zeven thuismatchen in eigen stadion amper twee tegendoelpunten te slikken. Het komt dus heel vaak voor dat beide teams niet scoren.

Van Antwerp kan eigenlijk hetzelfde gezegd worden. The Great Old staat sinds jaar en dag bekend als een moeilijk te bekampen ploeg, waar je lastig goals tegen maakt.

In de competitie begon Antwerp met een zes op zes en daarin slikten ze twee keer op rij geen doelpunt. In die twee matchen werd er dus niet door beide teams gescoord.

Beide teams scoren niet, dat kan zowel in het voordeel als nadeel van de Antwerpenaren uitdraaien dus.

Beide teams scoren niet (notering van 2.05)

 

Must See

More in Conference League