Verbind je met ons

HomePremier League

Kan Arsenal alweer niet winnen van Crystal Palace in de allereerste Premier League-match?

Arsenal-Leicester City

De Jupiler Pro League is al enkele weken aan de gang, maar komend weekend is het ook voor enkele topcompetities eindelijk zover. In de Ligue 1 en Bundesliga beginnen ze er opnieuw aan.

Maar waar we nog het meest naar uitkijken, is de start van de Premier League. Crystal Palace mag vrijdagavond de spits afbijten, zij ontvangen Arsenal.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op de eerste Premier League-match vind je hieronder.

Palace uit, altijd lastig

Net als vorig seizoen mag Arsenal de spits afbijten van de nieuwe Premier League-campagne. Dat liep de vorige keer niet al te lekker af: de Gunners gingen in Brentford meteen onderuit.

Met een avondje Crystal Palace, dat vorig jaar een rustig seizoen kende, staat er ook deze keer een taaie klant op de planning. Eéntje waar ze de laatste jaren de tanden op stuk beten.

Vorig seizoen kon Arsenal twee keer niet winnen van de mannen van Patrick Vieira. In eigen huis kwamen ze niet verder dan 2-2 en in Selhurst Park kregen ze zelfs een pak voor de broek: 3-0.

Het wil overigens niet goed lukken voor Arsenal in deze Londense derby de afgelopen jaren. Van de recentste acht edities konden ze er amper één winnen.

In hun laatste vier bezoekjes aan Crystal Palace keerden ze ook maar één keer met de drie punten huiswaarts. Beginnen ze opnieuw met puntenverlies aan de competitie? Het zou zomaar kunnen.

Crystal Palace wint of gelijkspel (notering van 2.10)

 

De verrijzenis van Gabriel Jesus

Dé toptransfer van Arsenal tot nu toe is ongetwijfeld Gabriel Jesus. Arsenal betaalde €52.20 miljoen aan Manchester City voor de diensten van de Braziliaan.

Sinds zijn komst naar Manchester moest Gabriel Jesus het al te vaak stellen met een plaatsje op de bank. Iedereen weet dan ook hoe veel Pep Guardiola roteert. Maar hij vertrekt er toch met aardige statistieken…

In 233 matchen voor de Citizens lukte hij 95 goals en 46 assists. Vorig seizoen klokte hij af op dertien goals en twaalf assists in 41 duels. Slecht is dat allerminst.

Bovendien was de spits écht on fire in pre-season. Na vijf matchen onder de vleugels van coach Mikel Arteta staat de teller al op zeven rozen. In het galaduel tegen Sevilla wist hij zelfs een hattrick te scoren.

Een goaltje van Jesus in de openingsmatch van de Premier League? Voor een odd van 2.80 zouden we niet twijfelen.

Gabriel Jesus scoort (notering van 2.10)

 

Must See

More in Premier League