Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Neemt een gewond Club Brugge voor de zesde keer op rij makkelijk de maat van Zulte Waregem?

Club Brugge KV Mechelen betting tips betFIRST

Wat gaat het alweer snel. We zijn nog maar begin augustus, maar toch staat speeldag drie in de Jupiler Pro League volgend weekend op het menu.

Voor Club Brugge een ideale gelegenheid om de kater van tegen Eupen door te spoelen. Blauw-zwart ontvangt in het eigen Jan Breydelstadion Zulte Waregem.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze Club Brugge-Zulte Waregem vind je hieronder.

Brugse angstgegner

Waar is de tijd dat Club Brugge bijna met schrik begon aan een wedstrijd tegen Zulte Waregem? Essevee pakte tussen 2005 en 2014 met de regelmaat van de klok de scalp van blauw-zwart.

Maar de tijden zijn helemaal veranderd. Zulte Waregem is niet langer die PO1-kandidaat van weleer en Club Brugge is heer en meester geweest in België.

Ondertussen zijn de rollen zelfs omgedraaid: Club Brugge is het zwarte beest van Zulte Waregem. Club won al vijf keer op rij tegen hen én scoorde daarbij achttien keer, 3.6 goals gemiddeld.

Ook tegen KRC Genk wist Club onlangs drie keer het net te vinden. Club zal volle gas vooruit moeten spelen, want ze hebben iets goed te maken bij hun aanhang.

Club Brugge scoort minstens drie keer (notering van 1.86)

 

Eerste clean sheet voor Club?

De laatste maanden onder het regime van Philippe Clement toonden een duidelijk manco: Club slikte veel te veel doelpunten. Iets wat nieuwe coach Alfred Schreuder in een mum van tijd oploste.

Het is nog wat vroeg in het seizoen, maar in de eerste twee competitiematchen onder Carl Hoefkens kregen ze er al vier binnen. Tijd om iets recht te zetten dus…

Bij Club willen ze vrijdag ongetwijfeld bewijzen dat ze wel degelijk de nul kunnen houden. Een ideaal moment, want Zulte Waregem komt op bezoek.

Essevee kon nu al vijf(!) matchen op rij niet meer scoren tegen de Bruggelingen. Een erg straffe statistiek, die Mignolet en co graag willen verlengen. Ook tegen Antwerp kon Zulte Waregem niet scoren.

Geen goal voor de mannen van Mbaye Leye? Dat is zeker een gokje waard.

Zulte Waregem scoort niet (notering van 2.05)

 

Must See

More in Jupiler Pro League