Verbind je met ons

HomeInternationaal

Leidt Mbappé zijn Frankrijk naar een nieuwe overwinning tegen Nederland? Profiteer van de boosted odd!

Frankrijk spelers vieren Mbappe

Kwalificaties voor een EK of WK zorgen niet altijd voor de meest spannende affiches, maar vrijdagavond is dat even anders.

Om 20u45 ontvangt het Frankrijk van Didier Deschamps de Nederlanders van Ronald Koeman.

Kan Nederland voor het eerst sinds 1936 ‘Les Bleus’ in eigen land verslaan?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze Frankrijk  –  Nederland vind je hieronder.

Wie anders?

Moeten we hem nog introduceren? Kylian Mbappé is misschien wel het grootste fenomeen dat momenteel op de Europese voetbalvelden rondloopt.

Met Paris Saint-Germain zit hij dit seizoen al aan een onwaarschijnlijk aantal van 31 goals. En dat in nauwelijks 33 wedstrijden.

Niet alleen in de Ligue 1 doet hij het geweldig met negentien doelpunten, ook in de Champions League legde hij er weer zeven in het mandje.

Zijn absolute hoogtepunt van het seizoen beleefde hij in de Coupe de France. Mbappé slaagde erin om vijf goals te maken in nauwelijks 50 minuten!

Bovendien kijkt ook heel de Franse nationale ploeg naar hem wanneer er iets geforceerd moet worden.

Zijn klasse etaleerde hij ook op het meest recente WK in Qatar. Daar veroverde hij de topschutterstitel met acht treffers, nadat hij een hattrick scoorde in de finale.

Dat de 24-jarige graag tegen Nederland speelt, is geen geheim. Driemaal speelde Kylian Mbappé tegen het Oranje legioen en twee keer wist hij te scoren.

Als hij nu voor de derde thuismatch op rij tegen de Nederlanders weet te scoren, dan profiteer jij van de boosted odd!

Kylian Mbappé scoort (boosted odd van 2.50)

 

Zoals de laatste 87 jaar

Nederland en Frankrijk hebben een rijke geschiedenis qua onderlinge duels.

In totaal troffen ze elkaar al 28 keer en in de helft van de gevallen waren het ‘Les Bleus’ die met de overwinning aan de haal gingen.

Hoewel de Fransen vijf van hun laatste zes onderlinge duels wonnen van onze Noorderburen, verloren de mannen van Didier Deschamps in 2018 in De Kuip.

Op het Wereldkampioenschap bereikte Frankrijk voor de tweede keer op rij de finale, maar eerder liep het dan weer helemaal mis in de Nations League.

Afgezien van die misstap gaat onze voorkeur ook voor vrijdagavond opnieuw uit naar de Fransen.

Aan doelpunten zal er hoogstwaarschijnlijk geen gebrek zijn. Maar liefst 112 goals vielen er al in de 28 onderlinge confrontaties, dat is een gemiddelde van vier treffers per match.

Als onze voorspelling, een thuisoverwinning waarbij minstens drie goals vallen, uitkomt dan geniet jij van de boosted odd!

Er vallen minstens 3 goals en Frankrijk wint (boosted odd van 3.25)

Must See

More in Internationaal