Verbind je met ons

HomeVoetbal

Scoort Lukaku meteen onder Tedesco in de EK-kwalificatiematch tegen Zweden? Geniet van de boosted odd!

Estland België betting tips betFIRST

Vrijdagavond om 20u45 wordt een nieuw tijdperk van de Rode Duivels op gang getrapt. Het startschot van een nieuwe EK-kwalificatiecampagne wordt gegeven op het veld van Zweden. Niet langer met Roberto Martinez als bondscoach, maar wel met Domenico Tedesco.

Meteen een pittige test voor de Italiaan. Wat zal dat geven?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op Zweden-België vind je hieronder.

Stevig Zweeds elftal

Voetbalminnend België kijkt al reikhalzend uit naar de eerste match onder de nieuwe bondscoach. Altijd moeilijk te voorspellen.

Tedesco zal alleszins mentaal oplapwerk hebben na het fiasco in Qatar. Het vernieuwd elftal zal wat moeten zoeken naar automatismen.

Geen makkelijke opdracht als je meteen tegen Zweden – de grote concurrent voor plaats één – aan de bak moet.

Met Forsberg, Isak en Kulusevski hebben de Zweden heel wat aanvallende wapens. Ook Ibrahimovic is er voor het eerst in een jaar terug bij.

In hun WK-kwalificatiecampagne wonnen de Scandinaviërs overigens al hun thuiswedstrijden. Ze klopten toen onder meer Spanje in eigen huis.

Wij voorspellen een lastige partij voor de Belgen.

Zweden wint of gelijkspel (notering van 1.74)

 

Boosted odd Romelu Lukaku

Wat hebben we hem gemist op de Wereldbeker in Qatar, die Romelu Lukaku. In die laatste match tegen Kroatië was zijn impact – ongeacht de missers – groot.

Ondanks zijn mindere vorm moet Big Rom ook onder Tedesco de aanvalsleider worden. Hoe kan het ook anders, als je zijn statistieken bij de Rode Duivels erbij neemt.

Lukaku speelde in z’n carrière 104 interlands en deed daarin maar liefst 68 keer de netten trillen. Geen enkele Belg die ook maar in de buurt komt.

Lukaku is gemiddeld om de 97 minuten doeltreffend voor zijn land. Tegen Zweden is het moment aangebroken om het vertrouwen wat op te krikken.

Tegen de wat statische defensie van de Zweden zien wij Lukaku wel prikken. Je profiteert bovendien van een boosted odd als dat gebeurt.

Romelu Lukaku scoort (boosted odd van 2.70)

 

Must See

More in Voetbal