Verbind je met ons

HomeBundesliga

Kroont Bayern zich tegen rivaal Dortmund voor de 10e keer op rij tot kampioen?

Bayern-Dortmund

Terwijl het in enkele topcompetities in Europa nog ongemeend spannend is, lijkt de strijd in de Bundesliga ondertussen wel gestreden.

Zaterdag om 18h30 kan Bayern München Borussia Dortmund officieel het nekschot geven en zich voor de tiende keer op rij kronen tot kampioen van Duitsland.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze topper vind je hieronder.

Wat een reeks.

Wie doet Bayern München eigenlijk nog iets? De Rekordmeister snelt ook dit seizoen naar de titel in de Bundesliga. En dat doen ze nu al sinds 2010…

Behoorlijk pijnlijk voor de concurrenten. Eén daarvan is Borussia Dortmund. Zij moeten zaterdag voorkomen dat hun rivaal de titel viert, maar als we de recente geschiedenis bekijken, moeten ze niet al te veel hoop koesteren.

Dortmund kon in de laatste zeven matchen tegen Bayern niet één punt pakken. Behoorlijk pijnlijk is dat. De ploeg uit Beieren stoppen, en vooral Lewandowski, blijkt heel moeilijk.

Ze slikten maar liefst zestien doelpunten in de afgelopen vijf duels. Telkens maakten ze er minstens drie.

Bayern scoort minstens 3 keer (notering van 1.74)

 

Goals, goals en nog eens goals.

Voor wie graag spektakel ziet, stemt zaterdag omstreeks 18h30 best even af op de Bundesliga-kraker tussen Bayern en Dortmund. Want in matchen tussen beide kemphanen is het altijd prijs.

In de laatste vijf matchen vielen er 25(!) goals: een gek gemiddelde van vijf per match. In vier van de vijf gevallen werd er minstens vijf keer gescoord. Hoog amusant dus!

En in topmatchen waar Dortmund bij betrokken is, kan je het eigenlijk op voorhand al opschrijven: er gaan véél goals vallen.

Ook in de vorige twee toppers tegen Bayer Leverkusen en RB Leizpig vielen er respectievelijk zeven en vijf doelpunten.

Een Bayern dat kampioen kan worden en Dortmund dat niets te verliezen heeft? Dat ruikt naar goals. Veel goals.

Er vallen minstens 5 goals (notering van 2.45)

 

Must See

More in Bundesliga