Verbind je met ons

HomePremier League

Treft Cristiano Ronaldo opnieuw raak tegen grote concurrent Arsenal?

Arsenal-Manchester United

De ultieme ontknoping in de Premier League nadert nu écht met rasse schreden. En hoewel de Engelse ogen vooral gericht staan op de titelstrijd tussen Liverpool en Manchester City, is er ook spanning iets lager in het klassement.

Arsenal en Manchester United spelen zaterdag tegen elkaar, in wat een belangrijk duel wordt voor plek vier.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze topper vind je hieronder.

Vertrouwensboost.

Met Arsenal en Manchester United kijken zaterdag twee oude rivalen elkaar in de ogen. Twee ploegen die niet bepaald in een prettige fase zitten.

Vooral bij die laatste draait het méér dan vierkant en oogt de toekomst ook niet zo rooskleurig. Ze kregen afgelopen weekend nog 4-0 slaag van die andere grote rivaal, Liverpool.

Die zege zorgde ervoor dat The Mancunians nu al voor de derde keer op rij verloren buitenshuis. Arsenal daarentegen, tankte woensdagavond vertrouwen in de topper op Stamford Bridge.

The Gunners versloegen Chelsea met 2-4 en zien de weg naar plek vier opnieuw open liggen.

Bovendien won Arsenal twee van de laatste drie thuismatchen van Man Utd.

Arsenal wint (notering van 2.15)

 

Onvermijdbare Cristiano.

Zal er ooit sleet komen te zitten op de machine, genaamd Cristiano Ronaldo? De Portugees is er ondertussen al 37, maar scoort nog steeds aan de lopende band.

En dat hebben de laatste twee teams die een bezoekje brachten aan Old Trafford aan den lijve mogen ondervinden. Tegen zowel Tottenham als Norwich scoorde Ronaldo een hattrick.

Daarmee komt zijn totaal in de Premier League op vijftien rozen te staan. Enkel Mohamed Salah en Heung-min Son doen daarmee beter.

Daarenboven speelt Cristiano al eens graag tegen Arsenal: het is – op Spurs na – zijn favoriete Engelse topclub om tegen te spelen. Hij trof al zes keer raak tegen hen.

Cristiano Ronaldo scoort (notering van 2.70)

 

Must See

More in Premier League