Verbind je met ons

HomeSerie A

Zet José Mourinho zijn ex-ploeg Inter een hak in de titelstrijd?

Roma-Feyenoord

Bij veel topcompetities in Europa liggen de kampioenen al voor 90% vast, maar in de Serie A is dat allerminst het geval. Met nog vijf speeldagen te gaan kunnen er nog vier ploegen kampioen worden.

Eén daarvan moet daarvoor wel een lastige klip omzeilen: landskampioen Inter krijgt zaterdag om 18h het bezoek van het AS Roma van hun voormalige coach José Mourinho.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze topmatch vind je hieronder.

Ongeslagen.

AS Roma kent alweer een wat wisselvallig seizoen. Zelfs José Mourinho slaagde er nog niet helemaal in om een constante in de prestaties te krijgen.

Maar sinds halverwege januari begon de mayonaise toch wat beter te pakken. De Giallorossi verloren sindsdien zelfs niet meer, een knappe ongeslagen reeks van twaalf wedstrijden.

En daar zaten toch toppers tegen Lazio, Atalanta én Napoli bij. Die laatste geraakte vorig weekend niet verder dan een 1-1 gelijkspel.

Wist je trouwens dat Inter in het Guiseppe Meazza maar twee keer kon winnen van Roma in de laatste zes confrontaties?

AS Roma wint of gelijkspel (notering van 2.35)

 

Amper goals.

Wie zaterdag aanschuift om te kijken naar Inter-Roma hoeft geen al te hoge score te verwachten.

Ondanks het feit dat beide elftallen de laatste jaren aanvallend aardig wat talent hebben/hadden lopen, kregen we in dat duel niet zoveel goals te zien.

In vier van de vijf recentste confrontaties vielen er maximaal twee goals. We zien dus vaak een gesloten wedstrijd tussen twee oude rivalen.

Bij thuismatchen van Inter vallen er de laatste tijd ook niet zoveel goals: in drie van de afgelopen vier duels vielen er maximaal twee goals.

Enkel tegen (mogelijke) degradant Salernitana werd er stevig uitgehaald.

Er vallen maximaal 2 goals (notering van 2.15)

 

Must See

More in Serie A