Verbind je met ons

HomeInternationaal

Kroatië en Slovakije strijden om de eerste plaats in groep H

In de WK-kwalificatie van groep H staat zaterdagavond Slovakije tegen Kroatië op het programma. Kroatië staat momenteel nog steeds in de top 20 van de FIFA wereldranglijst, namelijk op plaats 18. Slovakije vinden we 20 plaatsen lager terug op nummer 38.

Wie wint deze wedstrijd en pakt mogelijks de leidersplaats in groep H? De meest interessante noteringen voor voetbalweddenschappen en tal van andere sportweddenschappen vind je bij betFIRST!

Geen scorend vermogen

Slovakije kon op het EK 2020 geen potten breken. In de groepsfase eindigden ze op een derde plaats met amper één gewonnen wedstrijd tegen Polen. De Slovaken verloren nadien van Zweden en gingen met forfaitcijfers onderuit tegen Spanje. Ze verlieten het EK met twee gescoorde doelpunten en maar liefst zeven tegengoals.

Ook eerder deze week bleef Slovakije steken op een 1-1 gelijkspel tegen Slovenië. In hun laatste vijf wedstrijden konden de Slovaken amper drie doelpunten scoren.

Slovakije scoort niet (notering van 1.97)

 

EK 2020

Kroatië overleefde in tegenstelling tot tegenstander Slovakije wel de poulefase van het EK 2020. Zij zaten in een groep met onder meer Engeland en Tsjechië. Ondanks een erg sterke wedstrijd tegen Spanje, moesten ze in de 1/16e finale de duimen leggen in de extra tijd. Het werd uiteindelijk 3-5.

Kroatië zou deze wedstrijd dus moeten kunnen winnen. Op papier hebben de Kroaten een sterker elftal en ook op het afgelopen Europees kampioenschap lieten ze mooie dingen zien. Iets wat Slovakije niet kon.

Kroatië wint (notering van 2.00)

Must See

More in Internationaal