Verbind je met ons

HomeConference League

Knalt Benito Raman Anderlecht naar de zege tegen Ludogorets? Geniet van een boosted odd!

Anderlecht Ludogorets betting tips betfirst

Ook Anderlecht moet deze midweek opnieuw aan de bak in Europa. De Brusselaars moeten de 1-0 verliespartij uit de heenmatch zien goed te maken. Tegenstander is opnieuw Ludogorets. Er wordt in het Lotto Park afgetrapt om 18u45.

Kan paars-wit de Bulgaren deze keer wel kloppen?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op Anderlecht-Ludogorets vind je hieronder.

Boosted Benito

Bij Anderlecht zagen ze Fabio Silva afgelopen winter vervroegd vertrekken. En dus moest ene Benito Raman overnemen in de spits.

Tegen Zulte Waregem deed hij dat meteen uitstekend: hij scoorde twee doelpunten, maar dat leverde toen helaas geen punten op.

Daarna trof hij ook raak in de thuiswedstrijd tegen Sint-Truiden. Raman zal altijd wegen op een verdediging met zijn fysiek spel en snelheid.

Dat hebben ook Ludogorets én KV Kortrijk mogen ondervinden de laatste weken: tegen beide ploegen kreeg hij bakken kansen, maar vlogen ze er niet in.

Wij denken dat de ketchupfles wel eens zou kunnen openbarsten tegen Ludogorets. Scoort Raman en wint RSCA? Profiteer van de boosted odd!

Raman scoort en RSCA wint (boosted odd van 5.00)

 

Beide ploegen treffen raak

Bij Anderlecht is het donderdag van moeten, want paars-wit moet zelf scoren als ze de 1-0 nederlaag uit de heenmatch van de tabellen willen vegen.

We mogen ons dus aan een aanvallend Anderlecht verwachten, dat vol voor die goal gaat. RSCA scoorde in acht van hun laatste tien matchen.

Met nieuwe spits Slimani staat er ook een voormalige goaltjesdief vooraan. Het is dit seizoen in eigen stadion echter in de achterhoede waar het schoentje wringt.

Anderlecht kon dit seizoen in het Lotto Park nog maar vier keer de nul houden. Een erg mager rapport.

Handig om weten: Ludogorets scoorde in de Europa League-groepsfase in elke uitwedstrijd. En daar horen tegenstanders als AS Roma en Real Betis bij.

Beide teams scoren (notering van 1.90)

 

Must See

More in Conference League