Verbind je met ons

HomeEuropa League

Scoort Lewandowski tegen Manchester United in de Europa League? Profiteer van de boosted odd!

Barcelona Real Madrid betting tips betfirst

Manchester United versus Barcelona, deel twee. Die lekkere affiche krijgen we donderdagavond om 21u voorgeschoteld. Op Old Trafford strijden de twee grootheden voor een plekje in de 1/8e finale van de Europa League.

Beide ploegen zijn erg aan elkaar gewaagd. Wie stoot er door?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op Manchester United-Barcelona vind je hieronder.

Europese littekens

Xavi heeft Barcelona dit seizoen uiteindelijk toch volledig onder stoom gekregen. De Blaugrana lijkt zowaar nog eens op weg naar de titel.

Die vorm in La Liga staat echter in schril contrast met de Europese prestaties. Die zijn de laatste jaren namelijk om te huilen.

Twee jaar op rij raakte de trotse Spaanse club niet voorbij de groepsfase in de UCL. De jaren daarvoor zagen we uiterst pijnlijke uitschakelingen tegen PSG, Bayern, Liverpool en AS Roma.

Littekens die bij de Barça-fans wellicht nooit zullen weggaan. Xavi zit overigens met de handen in het haar, want Pedri, Busquets en Dembélé zijn geblesseerd en Gavi is geschorst.

Volgt er opnieuw een Europese dramamatch voor Barcelona? Wij zien Manchester United doorstoten in eigen huis, met de steun van de fans.

Man Utd kwalificeert zich (notering van 1.64)

 

Boosted Robert Lewandowski

De droogte in Camp Nou is over: Robert Lewandowski kon afgelopen weekend tegen Cadiz voor het eerst in zeven matchen beslissend zijn.

Iets wat we niet gewend zijn van de Pool. Want ook bij Barcelona zijn zijn statistieken alweer verbluffend te noemen.

24 goals en zes assists in 29 duels, daar kan je mee thuis komen. Hij is en blijft een doelpuntenmachine.

Hij trof dit seizoen al negen keer raak op verplaatsing. Bij Manchester United zullen ze Lewandowski goed in de gaten moeten houden.

Scoort de spits van Barcelona ook op Old Trafford volgens jou? Maak dan gebruik van onze boosted odd van 2.55.

Robert Lewandowski scoort (boosted odd van 2.55)

 

Must See

More in Europa League