Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Morst Club Brugge ook in de Slag om Vlaanderen tegen KAA Gent met de punten?

KRC Genk Club Brugge betting tips betfirst

Speeldag 27 in de Jupiler Pro League belooft er eentje te worden die serieus knettert. Op zondag staan namelijk twee krakers op het menu: Anderlecht tegen Standard en Club Brugge tegen KAA Gent. Blauw-zwart en blauw-wit beginnen eraan om 13u30, in het Jan Breydelstadion.

Een rasechte Slag om Vlaanderen. Wie grijpt de macht?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op Club Brugge-KAA Gent vind je hieronder.

Gelijkspel FC

Scott Parker nam enkele weken geleden over van Carl Hoefkens als coach van Club Brugge. Het bestuur hoopte op een schokeffect. En dat kwam er ook…

Shokkerend slecht, vooral. De Engelsman slaagt er echt niet in om de spelersgroep op het rechte pad te helpen.

De statistieken zijn behoorlijk pijnlijk: van zijn acht competitieduels kon hij er maar één winnen. Maar ze verloren er ook maar ééntje.

Club Brugge lijkt er stilaan een gewoonte van te maken om gelijk te spelen. Acht van de laatste tien wedstrijden in de JPL eindigden op een gelijkspel.

In zeven van die matchen werd er ook telkens gescoord. Wordt het zondag een gelijkspel met goals? Tegen RSCA, Antwerp en Union was dat alleszins al het geval.

Gelijkspel met goals (notering van 4.45)

 

Lekke Brugse defensie

Even leek het erop dat Parker het succesrecept had gevonden in de Brugse defensie: in het Bosuilstadion bleef Club moeiteloos overeind.

In de twee wedstrijden nadien bleef daar helaas niet al te veel van over: Union speelde de defensie bijwijlen makkelijk uiteen.

En dan moest de Brugse derby nog komen… Misschien wel de zwakste match van Club in jaren. Ze moesten maar liefst 28 schoten toelaten.

Ze hielden maar één keer de nul in dertien competitieduels. Bovendien kwamen al vijf Belgische teams minstens twee keer scoren in Brugge.

De Buffalo’s schoten in twee van de recentste drie bezoekjes minstens twee maal raak.

KAA Gent scoort minstens twee keer (notering van 1.90)

 

Must See

More in Jupiler Pro League