Verbind je met ons

HomeBeker van België

KV Mechelen-Zulte Waregem: mag Malinwa zich opmaken voor een tripje richting de Heizel?

KV Mechelen Club Brugge betting tips betFIRST

Voor Union, Antwerp, KV Mechelen en Zulte Waregem breekt een levensbelangrijke midweekmatch aan. Want dinsdag en donderdag worden de terugwedstrijden in de halve finale van de Croky Cup gespeeld. KVM en Essevee spelen dinsdag om 20u45 al tegen elkaar.

Wie breekt de poorten richting de Heizel open?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op KV Mechelen-Zulte Waregem vind je hieronder.

Malinwa opnieuw naar de Heizel?

Zowel voor KV Mechelen als Zulte Waregem is het een bijzonder grijs seizoen. Vooral Essevee kampt momenteel met degradatiezorgen.

De West-Vlamingen parkeren na 27 speeldagen nog altijd in de gevarenzone. En dus moet de Beker van België hun seizoen redden.

Al is dat allesbehalve vanzelfsprekend. Sinds de zege op Anderlecht vorige maand, konden de mannen van Mbaye Leye zeven matchen op rij niet winnen.

Ook bij Defour en co loopt het niet al te lekker, maar zij boekten vorig weekend een zege van kapitaal belang, tegen Seraing.

Achter de Kazerne blijven ze overigens sterk voor de dag komen. Ze klopten ei zo na leider KRC Genk en verloren er al niet meer sinds oktober.

KV Mechelen won al de heenmatch en dat zien we dinsdagavond gewoon opnieuw gebeuren.

KV Mechelen wint (notering van 2.15)

 

Jelle, Jelle, Jelle

Zulte Waregem moet in Antwerpen de 1-2 thuisnederlaag uit de heenwedstrijd zien weg te poetsen. Dat wordt dus aanvallen geblazen.

Want op offensief vlak hebben ze wel degelijk veel kwaliteit. Dan denken we aan Brüls, Gano, Fadera en Ndour. En dan hebben we het nog niet over… Jelle Vossen!

De Limburgse sluipschutter uit Bilzen is en blijft een gevaarlijk heerschap in de box. In de competitie trof Vossen tot nu toe zeven keer raak.

Inmiddels speelt de ex-speler van Genk en Club Brugge al drie jaar bij Essevee. Daar werd duidelijk dat hij zijn torinstinct nooit zal verliezen: 33 goals in 94 duels is niet slecht.

Tegen Malinwa zal Zulte Waregem meer dan ooit de goals van de ex-Rode Duivel nodig hebben. Treft hij raak binnen de 90 minuten? Profiteer dan van een mooie boosted odd!

Jelle Vossen scoort (boosted odd van 1.90)

 

Must See

More in Beker van België