Verbind je met ons

HomeConference League

Kan RSCA zich plaatsen voor de groepsfase van de Conference League, of gooit Young Boys Bern roet in het eten?

Anderlecht-Young Boys Bern

Donderdagavond staat een zéér belangrijk affiche gepland voor Anderlecht. Paars-wit ontvangt thuis Young Boys Bern en moet een 0-1 zege uit de heenmatch zien te verdedigen.

Anderlecht speelde vorig seizoen geen Europees en wil die situatie koste wat het kost vermijden. Slagen ze daar in tegen de Zwitsers?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op Anderlecht-Young Boys Bern vind je hieronder.

Stevige Zwitsers

Onder nieuwe coach Felice Mazzu lijkt Anderlecht vooralsnog toch wat op te leven.

In de Jupiler Pro League zijn ze mee met de andere grote kanonnen en verloren ze nog maar één keer punten, tegen Cercle Brugge.

Maar met Young Boys Bern wacht er donderdag het tweede deel van een pittige voorronde. De Zwitsers zijn absoluut niet te onderschatten.

Dat zagen we in de heenmatch ook al. Anderlecht ging met de winst naar huis, maar had het vooral in de eerste helft bijzonder moeilijk.

Bern tankte afgelopen weekend vertrouwen door in de beker te winnen met 1-10. Iets zegt ons dat ze zich niet zonder slag of stoot gewonnen geven.

Bern wint, terugbetaald bij gelijkspel (notering van 2.25)

 

Verwacht je aan goals

Anderlecht mag dan wel steunpilaren Joshua Zirkzee (voorlopig) en Christian Kouamé zijn kwijtgeraakt, aanvallend staan ze momenteel toch sterk.

Vooral Fabio Silva toonde zich in het seizoensbegin al een immense toegevoegde waarde.

De Portugees pronkt na zeven matchen al met vijf goals en twee assists en is één van de redenen waarom het lekker loopt bij Anderlecht.

Goals kunnen we dus zeker verwachten: in vier van de laatste vijf duels van paars-wit vielen er telkens minstens drie.

Trillen de netten ook tegen Young Boys Bern minstens drie keer?

Er vallen minstens 3 goals (notering van 1.90)

 

Must See

More in Conference League