Verbind je met ons

HomeLa Liga

Pakt Barcelona zijn eerste overwinning op het veld van Real Sociedad?

Barcelona-Bayern München betting tips betFIRST

Het volledig vernieuwde Barcelona kon op speeldag één niet winnen van Rayo Vallecano, maar wil daar komend weekend verandering in brengen. Ze kijken zondagavond om 22u Real Sociedad in de ogen.

Een 0-0 gelijkspel tegen Vallecano was een tegenvallend resultaat. Sociedad daarentegen, ging met de drie punten lopen op Cadiz. Pakt Barça z’n eerste driepunter?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op Real Sociedad-Barcelona vind je hieronder.

Nieuwe selectie voor Xavi

Wat niemand voor het seizoen had zien aankomen, werd toch werkelijkheid: Barcelona deed, ondanks de financiële situatie, tal van toptransfers.

De grootste naam is ongetwijfeld die van Lewandowski. De Pool scoorde de afgelopen jaren aan de lopende band in de Bundesliga en moet dat nu doen in La Liga.

Met onder andere Koundé, Raphinha en Kessié is de selectie van Xavi toch een pak sterker nu. Op papier hebben ze alle kwaliteiten om een stevige ploeg te vormen.

Tegen Real Sociedad gaat de Blaugrana op zoek naar de eerste overwinning van het seizoen. De geschiedenis ziet er goed uit, want Sociedad is al lang niet dat zwart beest meer.

Tussen 2011 en 2017 won Barça er niet één keer, maar dat veranderde compleet. Barcelona won de laatste twee edities én vier van de vijf recentste duels in Sociedad.

Barcelona wint (notering van 2.15)

 

Veel goals in Sociedad-Barcelona

De aanvallende weelde van Barça is eigenlijk lachwekkend als je het opsomt: Lewandowski, Raphinha, Dembélé, Torres, Aubameyang, Fati…

Stuk voor stuk spelers die op hun ééntje het verschil kunnen maken. De verdediging van de Basken is dus best op z’n hoede.

Zeker als je ziet hoe vaak Barcelona raak trof in de laatste bezoekjes aan Anoeta. In de afgelopen vijf duels, scoorden ze vijftien doelpunten. Drie gemiddeld dus.

Ondanks het feit dat Sociedad een ploeg is die niet veel goals slikt, vallen er steevast veel doelpunten in dit duel.

Enkele van de meest recente uitslagen: 1-6, 2-2, 1-2 en 2-4. Haal het telraam dus maar boven, het zou zomaar nodig kunnen zijn.

Er vallen minstens 3 goals (notering van 1.80)

 

Must See

More in La Liga